Erikas Vardag

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Erika - 7 februari 2011 15:07

Hello Sunshines.

Ny vecka, nya möjligheter. Nu är äntligen gymkortet fixat så den här veckan blir det träning utav bara helvete. Jag är peppad till tusen att verkligen komma igång igen och jag vet ju att mer träning resulterar i ett högre matintag och en piggare Erika.


Måndag: Karateträning

Tisdag: Gymträning styrka

Onsdag: Gymträning kondition + Karateträning

Torsdag: Gymträning styrka

Fredag: Gymträning styrka + kondition.

Lördag och söndag håller jag än så länge öppen, kommer förmodligen att bli något styrkepass även då..det visar sig. Jag måste börja lägga lite mer fokus nu på att få ett riktigt bra flås iaf, för det behövs verkligen i Karaten. Så en del konditionspass blir det några ggr i veckan framöver.


Sedan har ju träning inte bara varit träning för mig, det har alltid fungerat otroligt bra som en sorts terapi också och det behöver jag fan i mig nu.

Jag vet att jag har kommit in i en riktig down period nu och att ni nära som är runt omkring mig förmodligen börjar att bli jävligt less på mig pga. detta. Men älska mig mest när jag förtjänar det som minst, jag behöver verkligen det nu. Och om ni känner mig rätt så kommer jag alltid upp tillbaka till toppen igen och ska så göra även denna gång, så ha lite överseende bara.


Ja det var väl allt för idag.

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards