Erikas Vardag

Alla inlägg under augusti 2010

Av Erika - 23 augusti 2010 08:56

Vänner kommer, vänner går... det uttrycket är en av de få som verkligen stämmer.


Tänk vad många man har hunnit träffa under sitt liv(och många fler kommer man att träffa framöver) som man har knutit ett vänskapsband med, trott och känt att det här är verkligen en äkta vän, ingen kan sära på oss.Men så visar det sig efter ett tag att det faktiskt inte var något riktig vänskap, det var bara en bluff, inget man kunde lita på, huggen i ryggen. Jag blir lika ledsen och besviken varenda gång.

 

Eller den vän som man verkligen trodde var ens vän men som helt sonika bara försvinner, svarar inte när man ringer eller messar, hör aldrig av sig mer... det gör så ont och man lämnas kvar i ovisshet. 

 

Ja det här har man ju varit med om ett antal gånger, antingen förlorat eller gått ifrån någon som man trodde i början var ens vän men som visade sig att inte vara det. Jag kan sakna vissa personer så oroligt mycket ibland eftersom man har skapat så otroligt många och roliga minnen och de minnena tänker jag alltid bära med mig. Även fast man inte är vänner idag så trodde jag att vi var det då så därför väljer jag att leva kvar på den känslan och bära med mig alla minnen. Ingen mår bra av att gå runt och vara bitter, känna agg och avsky..

 

Jag har få vänner, men de få jag har är det absolut bästa vännerna man kan ha och jag vet med 100% säkerhet att de aldrig kommer att göra mig illa. De kommer alltid att finnas för mig som jag finns för dem och de kommer alltid att stå bakom mig och ta emot mig om jag jag faller.

Ni vet vilka ni är, jag älskar er!

 



Av Erika - 21 augusti 2010 19:02

Hej fina läsare!

Här har vi varit ute i dagarna 2 och fixat i trädgården och runt i kring. Grannens måg kom hit igår med sin minigrävare och tog bort en hel del buskar och sly och arbetet fortsatte även idag. Jag och Chrille har kapat ner en hel del sly också med motorsågen så nu ser det en aningens trivsammare ut här i kring.


Före, mellan grannens tomt och vår tomt:

  


Efter:

  


Och så det som jag och Chrille kapade ner i dag med motorsågen, som är mellan oss och vår andra granne som vi har nedanför vårt hus.


Före:

  


Efter:

    


Det är en hel del kvar som skall bort, men det ska vi ta med röjsågen och jordfräsen framöver.


Nu är det åter till arbete, det finns lite sly kvar som skall dras bort till vår gigantiska majbrasa :)

Trevlig helg!




Av Erika - 20 augusti 2010 14:52

Golvläggningen samt listning i Allrummet är nu klart, skööönt! Så nu kan man snart börja att möblera även där :)


   

Mer bilder kommer sedan såklart :)

Av Erika - 18 augusti 2010 19:43

Lite sköna bilder ifrån lördagen då Björn, Camilla och Petta från Övik var här och gick på Drakrodden med mig, Chrille och Andreas :)


                  


                        



Av Erika - 18 augusti 2010 12:27

4st Guldrullar som ni måste se.


Drama:

    

Remember Me och The Last Song

 


Action/Thriller

    

From paris with Love och A-Team

Av Erika - 13 augusti 2010 23:27

Ja rubriken säger väl sitt. Vi har inte gjort något annat än hemmafix hela veckan. Men det tar ju sig sa Mordbrännarn :P


Sovrumsfönstret innan vi satt fönsterfoder, monterade blombrädan och hängde upp gardiner:

    


Och efter(har knäppt både med och utan blixt):

    

    

  

Ser nu att man inte ser fönsterfodret på efterbilderna, men men :) Kvar nu vid fönstret är att montera ett elementskydd eftersom vi inte kommer åt att tapetsera bakom elementet.


Lill-toan på övervåningen är också klar :)


Före:

  


Efter:

      

Det är så skönt att vi äntligen börjar se lite resultat! Nu hoppas jag att vi hinner lägga golv i allrummet uppe också innan Chrille åker tillbaka till Norge så vi får ett ordentligt Tv-rum tills det riktiga på bottenvåningen är klart.


I morgon lägger vi hammaren, spikpistolen och sågen åt sidan för lite umgänge med goda vänner! Björn, Camilla och Peter från Övik kommer ner till oss och hälsar på :) Vi ska gå på Drakbåtsfestivalen på kvällen tillsammans med Andreas och lite Stödebrudar vilket jag tror kommer att bli förbaskat trevligt! :)


Vi hörs på söndag. Kraaam! 



Av Erika - 11 augusti 2010 19:34

Heeej,

Oj oj oj vad vi har haft fullt upp. Handlat en massa grejer till huset och pysslat på här hemma. Jag har gjort en egen sänggavel nu på kvällskvisten och det vart super!

Allt som behövs är: Spånskiva, skumgummi, tyg, kontaktlim och en häftpistol.

  


  

Limma fast skumgummit på spånskivan.


  


  

Och häfta sedan fast tyget, klaaaart :D


Resultatet:

  


Tack igen brorsan för att du hjälpte oss att lägga golv i sovrummet <3 Så här vart resultatet:

  


  

Kvar att göra i sovrummet: Tak och golvlister, fönsterfoder, fönsterbräda, samt tillpiffning, dvs blommor, gardiner och tavlor och en liten skänk skall inhandlas också. Minns ni inte hur det såg ut i detta rum innan vi började renovera? Klicka då här


Tänkte bjuda på en bild ifrån vår Gillestuga nere i källaren också, den har vi haft som sovrum/vardagsrum fram tills nu då vårt riktiga sovrum blev klart. Så nu är det endast ett tillfälligt vardagsrum tills det riktiga blir klart. Sedan kommer Gillestugan att bli ett Relaxrum eftersom den är i anslutning till vår Bastu.

   

När detta väl blir ett relaxrum kommer vi att lägga in ett nytt golv och måla väggarna vita.  


Vi var och hälsade på Ante och Karin en snabbis idag också så då lekte jag lite med Hipstamatic, här kommer 3 fina bilder från det:

  

Söta Julia


  

Söta Elin


  

Söta Ida och Karin <3


Och en vanlig bild på mig och gooosiga Ida:

  


Nu ska jag återgå till arbetet här hemma, Chrille håller på att installera toalettstolen uppe på nya Toaletten, bäst jag springer upp och hjälper till :)

Kram på er!



Av Erika - 10 augusti 2010 11:12

Igår var bror Ante hit och hjälpte oss att lägga golv på övervåningen, det vart så jäkla fint!!!

  

Jag lägger upp mer bilder sedan så ni får se hur det blev, har inte tid nu dock..vi har så jäkla mycket att stå i.


Återkommer, tja. 


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards