Erikas Vardag

Alla inlägg under november 2007

Av Erika - 12 november 2007 08:05

Min Emms har sovit över hos mig inatt. Det ska bli så roligt när hon flyttar tillbaka till Sundsvall igen..har saknat henne! 


Måndagar är den värsta dagen på hela veckan, usch! Vill hem och sova, är fortfarande så jäkla trött.

 Men det är bara till att rycka upp sig, så nu blir det en kopp extrastarkt kaffe sen är jag nog fit for fight :P


Jag och Emms påväg till bussen imorse:


Av Erika - 11 november 2007 16:03

Woooow vad roligt jag hade igår! Bestämde mig sent i gårkväll för en utgång. En utgång blev det och jag hade fantastiskt roligt! Jag träffade massa mysfolk också som jag inte sett på länge, Nett, Kenshin, Uffe, Tott, Pat, Jocke :)

Någon 40årig Spanjor betalade inträdet och garderoben åt mig också bara sådär. Och bara för det så förväntade han sig säkert att han skulle få komma till eller nåt för han följde efter mig större delen utav kvällen. Men sorry, Erika går inte att köpas!

Ja men summan av kardemumman är att kvällen blev lyckad iaf, den brukar oftast bli det när man inte planerat så mycket :) 


Jag sprang på Niska på stan igår också, jag blev så jäkla glad när jag såg att det var han! ibland så saknar jag han så himla mycket, han är en sån människa som får mig att bli glad bara med sin närvaro. Jag önskar att han bodde kvar här!


Mulade i mig en pizza förut, jag får faktiskt unna mig det idag när jag är bakis..fast ärligt så är jag oförskämt pigg idag...det brukar jag inte vara dagen efter.


Av Erika - 10 november 2007 12:19

Vaknade som en ny människa imorse, så skönt att äntligen få sova uut!


Är klar för en stadsrunda och senare en långprommis med Fina Elina.

Orkade inte trixa så mycket med håret idag, så det vart fick bli en halvrak frisyr med snelugg, lite tråkigt sådär..

 



Av Erika - 9 november 2007 16:02

Helén bjöd på jättegoda Cookies nu på fredagsfikat..dom var så söta att jag nästan inte ville äta upp en :) iaf så var dom hur goda som helst!


Se nu vad du missade Martin bara för att du skulle på din förbannade heldag på IKEA, Hur känns det? jag blev inte alls avundsjuk när du fick gå hem kl 14 idag ;P



Av Erika - 9 november 2007 10:41

I måndags brände jag mig på armen med locktången, det är typiskt mig.. i vilket fall som helst trodde jag inte det skulle synas så mycket men i måndags kväll var brännmärket blåsvart.


Och nu börjar skinnet att lossa, så det ser inge vidare ut och mina kära arbetskollegor har nu skrämt upp mig till max. Dom säger att det förmodligen kommer att bli ett ärr! Jag vill inte ha ett fett ärr på min arm. Tur att dom pysslar om mig iaf, Maggan kom precis förbi med lite Aloe Verakräm som sägs vara bra att smörja med på brännsår.


Nu ska jag fortsätta smörja in mitt brännsår och hoppas på att inget ärr uppstår.


Btw...upptäckte precis att det snöar ute, coolt.

Av Erika - 8 november 2007 08:12

Nu är jag inne på min 11:e arbetsdag, tro om jag är halvtärd. Meeen, jag håller skenet uppe :)


Det händer inte så mycket i mitt liv just nu..inget nytt. Men jag gör inget annat än att jobba och träna heller så det är väl inte så konstigt att inget spännande händer kanske.

Men i December tänkte jag vara ute i svängen lite mer, jag tycker December är en överlägsen krogmånad ;P


Vackert väder är det ute, blev så glad när jag klev utanför dörren imorse, snöö på backen och blå&rosa himmel, precis som en höstmorgon ska vara :)


Av Erika - 7 november 2007 12:31

Pratade precis med Elina, Håkan från Stöde som är snickare ska hjälpa mig med köket på Tisdagkväll, weehooo :) Äntligen kommer det bli klart!! Så när han är klar är det få saker kvar som behöver göras. Kakling, tapetsering och köpa lite inredning :D


Stefan ska ju komma och dra el också, byta eluttag och fixa dit spottar vid diskbänken..men det är inget som behöver göras omedelbums.  


Göööld!!

Av Erika - 7 november 2007 10:55

Körde ben igår, det gick bra..är rätt mör i dom idag :)

Nu blir det ingen träning fören imorgon kväll för jag ska jobba över ikväll och tjäna ännu mer flis :)


Paul Mitchells Volymspray är grym, vill ha!


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards