Erikas Vardag

Alla inlägg den 30 september 2011

Av Erika - 30 september 2011 20:20

Har lånat hem mina underbara syskonbarn Alex och Lily tills imorgon, det var ett tag sen dom var här nu nämligen. Jag är ju helt galen i alla mina 5 syskonbarn och skulle kunna ha dom jämt jämt jämt :)


Det första Lily gör när hon kliver innanför dörren här är att klä av sig. Det är inte ovanligt för hon vill jämt vara nakenfis.


Jag: - Men varför klär du av dig?

Lily: - Jo men tröjan är blöt, strumpbyxorna också.

Jag: - Nä men dom är ju inte blöt.?

Lily: - Nä men dom luktar Tåfis.

Sen börjar både jag Alex och Lily och tokskratta åt ordet Tåfis.


Hahah tooksnöre! Ja iaf så när jag skulle steka Blodpudding så hjälpte nakenfisen som tydligen luktar tåfis mig att steka och duka bordet. Duktig tjej :)

   

  Sedan var vi redo för Disneyfilmen Trassel! Så vi dukade upp med ostkrokar, godis, dricka och chips. Vilken fest tyckte kidsen :)

   

När filmen var slut så gick vi ut och spelade Fotboll, skönt med friskluft :) Alex är galen i fotboll, så fort vi ses så ska vi alltidn spela. Men inte mig emot, jag gillar ju själv att kicka boll så :)

       

När vi kom in igen så vart det en till film, Boogie och Elliot. Lily ville duscha också(förutom att hon alltid vill vara nakenfis så vill hon duscha ofta) så då fick hon göra det, hos faster får man gör det mesta :)

 

Nu sover mina lilla hjärtegryn och jag gör dom nog sällskap om någon timme. Kan tänka mig att det blir en tidig morgon i morrn så då vill jag lägga mig i tid :)

Trevlig helg allihopa!


Fredagens:

   

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards