Erikas Vardag

Alla inlägg under oktober 2011

Av Erika - 13 oktober 2011 21:00

Ikväll körde jag och Kakan ett Crossfit pass på Ego, sjukt kul var det men ack så Jävulst jobbigt!


Och på tal om Crossfit så åker jag till Sthlm imorgon, Brorsan Ante ska tävla i Crossfit SM och jag måste ju givetvis vara där och peppa honom! Jag är så jäkla stolt över honom hur långt han har kommit, hur han har slitit och aldrig gett upp. Oavsett hur det går på SM så har han komit otroligt långt och verkligen bevisat att allt går, bara man har viljan! Brorsan, du är en ren och skär inspirationskälla!

     

"filmen" nedan som han har gjort om sig själv visar verkligen att man måste faila, misslyckas och inte orka för att komma framåt, lyckas, prestera och bli på topp.


Se hela filmen så ni får se hur han tillslut klarar alla övningar, efter mycket svett och slit!

Andreas 1 year of Crossfit - SM 2011 preparations from Rawfitness on Vimeo.


Håll tummarna för Ante i helgen!

Av Erika - 12 oktober 2011 21:20

I söndags när jag vart bjuden på middag hemma hos brorsan Ante och Kakan passade jag på att ta lite bilder på Kidsen. Vackra barn   



             

Av Erika - 12 oktober 2011 18:41

Igår var jag på Älgjakt med brorsan. Bortsett från att det var kallt på morgonen så var det härligt att sitta ute hela dagen. Vi fick inte se någon Älg vilket var jäkligt trist, men bättre lycka nästa gång :) Det var en i jaktlaget som sköt en kalv iaf så vi avslutade inte dagen tomhänt :)!


         


Av Erika - 8 oktober 2011 22:17

Igår hade jag och mina fina vänner Ante och Emma skräckfilmskväll, som slutade med en tokig biltur på stan istället. Filmerna var craaap så vi såg inte klart nån av dom.

          Vi hade en superkul kväll iaf och som vanligt vart det otroligt mycket skratt och flams :) Vad skulle jag göra utan er mina bästa?


I morse åkte vi alla 3 till Stöde, jag åkte hem till Mammsens stuga för att sedan åka och övningsskjuta. Det gick väldigt bra för både mamma och mig och kuuul var det förstås!! :)

           

På eftermiddagen åkte jag hem till Emma och käkade middag med henne, Emmas mamma Carin, Emmas syster Elin och hennes Theya. Sötaaa unge, hon spexade och charmade hela tiden :)

        Tack för idag hörrni!


Innan jag åkte tillbaka till stan igen så hämtade jag upp Andreas hos hans Pappa, tog en kaffekopp där också och surrade lite innan vi for. Men nu är det snart dax för mig att kojsa, är supertrött!


Kram på er.

Av Erika - 6 oktober 2011 21:02

Längtar tills imorgon eftermidag. Då får jag träffa min älskade älskade Emma igen. Det var ca 5 månader sedan sist, sjukt. Jag kommer förmodligen börja gråta, för jag kommer bli så glad.


Precis så vart det i morse för övrigt när jag sprang på min fina vän Malin, som jag inte har träffat på över 1 år kanske? När vi såg varandra och slog armarna om varandra, då kom tårarna från oss båda. Fina vän!


Filmkväll i morrn förresten med Emma då och Ante, kan det bli bättre?

Älskade älskade vänner, ni alla är bland det bästa jag har! 


Av Erika - 4 oktober 2011 17:29

Har inte varit på topp idag. Jag har haft extremt ont i nacken och axlarna idag igen :( Måtte detta gå över nån gång innan det fullständigt tar knäcken på mig ;( Jag är helt slut efter denna dag som varit fyllt av Pain + att jag känner mig allmänt ur form. Men jag ska trots det försöka ta mig till Ego ikväll för ett Crossfit pass med svägerskan Karin.


Så här har förra veckan och denna vecka hittills sett ut träningsmässigt:


Mån: Vila

Tis: Crossfit

Ons: Powerwalk

Tors: Crossfit

Fre: Vila

Lö: Powerwalk

Sön: Powerwalk

Mån: Spinning

Tis(idag): Crossfit


2 vilodagar av 9 dagar. På tok för lite! Så imorgon får det banne mig bli en vilodag och i helgen likaså. Men det är skönt att få träna och röra på sig också, mina axlar + nackbesvär släpper alltid när jag tränar.


Aja, trevlig tisdagskväll på er./Erkis

 

Tooooook! :)


Av Erika - 2 oktober 2011 14:32

Vaknade kl 7 på lördagmorgon, då var det dax att kliva upp tyckte Alex och Lily. Vi såg på barntv i soffan, åt en god frukost för att sedan gå ut och lira lite mer Fotboll.

       

Vid lunchtid packade vi in oss i bilen och åkte till Birsta för att käka lunch på Mcd. Ett besök på Lekplaneten vart det också där de fick köpa en varsin Studsboll ;P Sedan "lämnade jag tillbaka" dem till Davve och Marina.


På eftermiddagen hämtade jag upp Ante, vi åkte till Stöde och hälsade på hans pappa över flera koppar kaffe. Mycket trevligt var det och jag hoppas att vi snart gör om det igen :) Givetvis stannade vi till med bilen också och knäppte lite kort :P

               

Innan i åkte tillbaka till stan så svängde vi in till Mamma och Kent, de var i stugan.

En härlig helg har jag haft, lugn och skön vilken jag verkligen behövde! Det har varit ett högt tempo med mycket stress i ett bra tag nu nämligen.


Trevlig Söndag alla!



Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards