Erikas Vardag

Alla inlägg under januari 2011

Av Erika - 16 januari 2011 16:01

Hello Sunshines!

Tänkte att jag skulle visa er de 2 fondväggar som jag tapetserade igår. Den ena är i Vardagsrummet och den andra är i matsalsdelen.

 

V-rummet


 

"Matsalsdelen"


Till veckan kommer jag att lägga ut före och efterbilder på Kök och Vardagsrum också så ni får se hur långt vi har kommit.


Idag har jag hälsat på min fina vän Sara och hennes & Henriks bedårande lilla Estelle. Det var så mysigt att ses igen och framförallt att få träffa lilltösen   Tack för idag Sara och Estelle!   

 

Supersöta Estelle.


Imorgon vankas det Karateträning, jag har dammat av dräkten och är redo för ett förbannat hårt 1,5h pass   


Lateeeer!

 


Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen,.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.



Av Erika - 15 januari 2011 21:07

Vi fick finbesök ikväll av Andreas & Lillemor   Dom hade med sig gofika, Kladdkaka, Butterkaka och annat smarrigt så nu rullar jag fram snart.


Som vanligt så tokade vi oss och skrattade så att vi fick ont i magen. Fina, fina ni   Tack för ikväll!

 

Av Erika - 14 januari 2011 07:34

Äntligen fredag!   Den här jobbveckan har gått fort och inte varit alltför kämpig, men vem klagar när det är helg ändå?


I helgen ska jag sola blekkroppen, vi ska tapetsera i vardagsrum och kök, jag ska träffa vänner och bekanta och se på film tror jag. Inga större utsvävningar mao. Vad ska ni göra?


Är det någon fler än jag som gillar att ha bastoppar och baslinnen i garderoben? Har ett bra tips på Baslinnen från H&M som finns på L.O.G.G avdelningen och kostar 79 riksdaler. Finns i vitt, svart, grått, grönt och marinblått.

  


Och en close-up:

  

Superhärligt tyg, bra längd och slittålig. Så spring iväg med er och köp baslinnen för glatta livet nu :P


Hoppas att ni alla får en bra helg, på återseende!

/Erkis the Moron

  

Av Erika - 12 januari 2011 18:57

Ens nära är det absolut bästa som man har i livet. Utan er skulle jag inte klara av en enda dag, ni ger mig så otroligt mycket värme och kärlek och jag hoppas att ni känner att jag ger er det tillbaka. Jag kommer from nu, varje vecka att skriva ett blogginlägg till en nära vän som betyder.  Jag börjar med dig Andreas.

 

Andreas.

I så många år har vi stått vid varandras sida du och jag. Vi har skrattat och gråtit tillsammans, blivit ovänner och vänner igen, gjort jävligt dumma saker tillsammans och bett om ursäkt tillsammans. Sagt till varandra när vi har gjort fel men också hyllat varandra när vi har gjort något bra. Jag har alltid vetat och vet fortfarande att när jag berättar något för dig i förtroende så stannar det hos dig för alltid.

 

Du har aldrig dömt mig när jag har tagit dåliga beslut, du har alltid funnits där tätt bakom mig och puttat mig framåt när jag har behövt det som mest. Du kommer alltid att vara den vän som ligger mig varmt om hjärtat och som jag skyddar, bevarar och vårdar ömt. Ingen kan få mig att skratta så gott som du, ingen kan bjuda på sig själv så mycket som du gör och ingen kan ersätta just dig.

Andreas, många minnen har vi tillsammans och många fler skall vi tillsammans skapa. Du är ovärderlig!


                   

Av Erika - 10 januari 2011 20:10

Hej Sötisar!

Igår var det kalas hos brorsan, han fyllde ju gubbe igår(30 år) Nu du brorsan går det bara utför! ;P Det bjöds på gofika såklart så man rullade ju hem innan det var färdigt, men det var det värt   Det var som vanligt underbart att få träffa hela klanen Utterberg igen, som vanligt så saknades dock alfahannen, Farsan.

 

Erkis redo för Kalajs :)

             


Nästa vecka kör jag igång med Karaten igen. Fy faan vad skönt det ska bli! Har längtat nåt så jävulst, dock kommer jag att ha sjukt ont i kroppen i början..men det är smällar man får ta!  


Avslutar kvällen och detta inlägg med en skön gammal rockdänga.   

Av Erika - 9 januari 2011 09:58

Grattis älskade bror på din 30-års dag!

 


Ja du Davve, tänk att du fyller 30 år idag, vad tiden går fort! Vi har otroligt många minnen tillsammans du och jag. Både roliga och mindre roliga.

 


En vacker dag ska du få igen för:

  • Den gången du kastade omogna och stenhårda plommon i aschlet på mig när jag var liten så jag vart täckt med blåmärken.
  • Den gången du lurade i mig att mamma och pappa inte var mina riktiga föräldrar utan det var våra läskiga grannar Alvar och Edit som var det.
  •  De gångerna du skrämde livet ur mig innan jag skulle sova genom att säga att Quase Modo skulle komma och ta mig.
  • Den gången du tvingade på mig hockeyskydd och lurade in mig i hockeymålet på vår gård för att jag skulle vara målvakt och så pepprade du på mig med slagskott.
  • De gångerna du övertalade mig att åka cross med dig och du lovade att köra lugnt, men när jag väl hade satt mig på crossen så körde du som en dåre och vägrade att släppa av mig fast jag grinade och skrek som en idiot.

 


Men du har ju inte bara varit taskig mot mig :) Du har även tagit hand om mig, lärt mig saker och skyddat din lillasyster väl genom åren. 

Det var ju du som:

  • lärde mig att skjuta riktigt giftiga skott i Fotboll
  • Lärde mig att kasta frisbee
  • Lärde mig att skjuta slagskott i hockey
  • Lekte bollen i burken med mig när jag hade tråkigt
  • Gjorde egna radioprogram tillsammans med mig som vi spelade in på kassett
  • Sprang vid sidan om mig och peppade mig hela vägen alla de gånger som jag tävlade och sprang Öknerundan samt mycket mycket mer.

 


Bättre bröder än de 2 som jag har kan man inte ha, ni är och har alltid varit mina Idoler. Tack för att du finns Davve!  Jag hoppas att du får en alldeles fantastisk Födelsedag idag, vi kommer och firar den tillsammans med dig.

Jag älskar dig!

 

Kram/ Lillsyrran.

Av Erika - 6 januari 2011 17:06

Hej Sötisar!

Idag har jag varit på Birsta och fikat med min älskade kusin Malin + Sambo, deras Dotter Alice och faster Anette & Kent. Vilket kärt återseende! Det var så otroligt roligt att träffa dem igen. Vi pratade och skrattade åt gamla minnen mest hela tiden :)

 

Älskade kusin Malin och lilla söta Alice


 

Faster Anette, Kent och Alice :)


Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge tills nästa gång vi ses.  


Snart helg, ska bli skönt som fan. Jag behöver återhämta lite krafter så jag blir frisk nån gång!

Kram på er.

Av Erika - 4 januari 2011 20:05

Goood kväll Homies! 

Behöver jag ens nämna att jag är sjukt less på att vara sjuk och bedrövlig? Nä, så vi lämnar det. Hej. 


För någon månad sedan frågade Chrille mig vart Morakniven hade tagit vägen.

- Eeehm jag vet inte..

sa jag och försökte låta oskyldig. Men det gick ju åt helvete, han hörde ju direkt att jag ljög. Så jag fick visa honom tillslut vart den var:

 

I mitt nattduksbord! När jag förklarade att jag har den där för att vara väl förberedd att kötta på ifall det kommer in en tjuv eller våldtäktsman på natten och att han därför absolut inte fick ta igen kniven, så låg han redan dubbelvikt av skratt i sängen.


Men hallå, är det jag som är knäpp? jag känner mig jävligt trygg när jag har en kniv nära till hands på natten. Är det någon mer som är lika skruvad som jag eller är jag ensam om detta??  


Nu ska jag hosta och snora vidare, kul som fan.

Hörs då./Erkis the Butcher

 


Förresten, jag har ju alltid varit svag för Akon..han har fått varit med på många långpromenader genom åren. Här kommer en av favvolåtarna som gick varm i mina lurar för nåt år sedan och som har gått varm här hemma ikväll:

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards