Erikas Vardag

Alla inlägg under september 2008

Av Erika - 22 september 2008 18:57

Jaaahapp.

Så var det dax att leka Ernst igen då ( se Hallprojekt 1 )


Ännu mer äcklig tapet att riva, har rivit som en dåre nu ett tag och ändå är jag inte klar.. och inte nog med det, jag fick ont i ryggen på köpet. Fint som snus? Nej.
Fy fan Ernst, jag tänker inte leka dig mer. Eftersom jag aldrig har tid att göra klart det här så tycker jag inte att det är mer än rätt att du kommer hit och gör klart det här åt mig.


Men nej, ingen Ernst har man sett till här inte. Det är tacken det för att man alltid spridit ett gott rykte om dig. Varje gång någon har påtalat dig har jag alltid flinat och sagt med ömhet: - Jaa, Ernst han är något extra. Han är Ernst med hela svenska folket helt enkelt.

Men nu tar jag verkligen tillbaka det Ernst, du är sämst!

Fortsätt att hjälpa de rika pensionärerna med att "finslipa" deras 10 miljoners stugor och skit i mig, gör du det. Jag är inte bitter för det..absolut inte.


Tjarå! :)





Av Erika - 21 september 2008 19:07

Har haft en superbra helg uppe i Övik med hjärtat. På fredan fick jag sätta mig vid ett redan dukat bord, Chrille hade gjort iordning en jättegod middag och köpt hem mitt favvo vin :D efter middan såg vi en film, drack lite vin och myste bara.


På lördan var vi en sväng på stan, käkade på Sibylla och sedan var det dax för hockey. Modo-Södertälje :) Sedan på kvällen åkte vi upp till Chrilles föräldrar och hälsade på i stugan, ja den där stuga..den är sååå fin!

 


Idag har vi inte gjort nånting, degat framför tv:n och myst. Vid 16 tiden åkte jag hemöver och visst saknar jag redan min prins! 


Hoppas ni har haft en underbar helg också!



Av Erika - 18 september 2008 19:26

Herre jisses vad dagarna går fort på jobbet, men det är väl som det sägs: - Det går fort när man har roligt! :D


Iaf så ska jag få låna världens bästa Jonas bil så jag kan ta mig upp till Övik till mitt hjärta utan några bekymmer imorgon. Tack Jonas, du anar inte hur mycket det betyder och att du faktiskt räddade min helg!! :D


Ska ringa verkstan imorgon och höra vad dom tror att det kan vara för fel på bilen. Jag har mina onda aningar om att det kommer vara ett hel*etes fel som kommer kosta typ en månadslön eller nåt ;(


Nu ska jag ladda inför Idol med lite kvällisfika, Tjarå!

Av Erika - 17 september 2008 19:15

Söta Sara lurade med mig på pass ikväll, Muskel-Step! Oj oj oj vad roligt det var!! Visst, jag hängde inte med på allt, men så ska det väl vara första gången? ;) Men superroligt var det, så jag kommer att gå på det fler ggr :)


På väg till gymmet pajjade min bil, så nu är jag måttligt less!! Jo den går att köra, men jag får inte i 4:an över huvudtaget och ibland fastnar den på en växel, så jag inte kan växla om, INTE BRA!! Jag har varken tid eller råd att laga nån jä*a bil nu!!


Nog om bilen! Fick ett paket från H&M idag och jag hade beställt denna fina kofta. Dock var den en aningens stor, så jag får ha ett skärp som på bilden, men det går det också. Sedan hade jag även beställt ett vinrött brottarlinne, jättefint!


Hallprojektet då? Det står still *suck* jag har alla grejer men har aldrig tid att hinna göra något, jag har ett hektiskt liv nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. HJÄLP!


Åker till Övik på Fre iaf till min älskling. Det ska bli så skönt att få lämna det hektiska för en stund. Han har planerat in massa roliga och mysiga saker hela helgen och det behöver jag! :)

Chrille, du är bäst!

Av Erika - 16 september 2008 18:12

Ja, har precis kommit hem ifrån gymmet. Ida följde med mig och tränade idag, kuuul :) Roligt med lite sällskap på gymmet ibland.


Nu ska jag göra en tonfisksallad tänkte jag sedan blir det lite slitgöra i hallen *suck*


Lånade en bild av Kakis, tycker den är såå fin. Alla mina älskade syskonbarn samlade på ett foto :D 

Julia, Elin, Alex och Lily 

Av Erika - 15 september 2008 16:45

Ja, då var första dagen på S&P avklarad. Det har gått jättebra och det känns verkligen som att jag kommer å stormtrivas :)



Dom här 2 stora och Otroligt vackra ljusstakarna + ljus fick jag av mina föredetta kollegor på Skandia när jag slutade, visst är dom  fina?


Och även dessa små söta ljuslyktorna :)

Jag fick även en jättefin konstgjord blomma + vas som jag ska ta med mig på jobbet imorgon och ha på mitt skrivbord, jag har lovat Styrman det ;)


Nu är det dax för käk sedan blir det gymmet!

Hej så länge.

Av Erika - 14 september 2008 21:48

Ja som sagt har jag varit iväg på Kick-off med nya jobbet. Det vart ett otroligt resande. På torsdan åkte vi till sthlm och blev kvar tills på fredag morgon. Sedan åkte vi tåg ner till Borås och var där tills på Lördag förm. Sedan åkte vi tåg till sthlm och därifrån åkte vi buss hem till Sundsvall. Mycket resande mao..så jag är fortfarande helt slut.


Det var en rolig resa iaf men jag ska inte sticka under stolen med att det också var jobbigt..det blir ju lätt så när man knappt känner någon!

Men nu ser jag fram emot morgondagen då jag börjar mitt nya jobb på riktigt, det ska bli jättekul :)


Bilder kommer imorgon på presenterna jag fick av kollegorna från Skandia på min sista dag. Har nämligen kamerabatterierna på laddning just nu.


Saknar min Chrille nåt så otroligt nu!!!

Av Erika - 14 september 2008 15:32

Äntligen hemma! Kom hem kl 24 inatt,  har en del att skriva om men jag bloggar mer ikväll. ciao

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards