Erikas Vardag

Alla inlägg under oktober 2012

Av Erika - 20 oktober 2012 15:11

Hej mina fina läsare!

Knäppte lite kort på övervåningen idag där vi har vårt sovrum, ett film/tv-spelsrum och en lite toalett.

 


Filmrummet kommer snart att vara ett minne blott då vi har bestämt oss för att slå upp en vägg och göra om det till barnrum, Ebbas rum. Vi kommer nog att påbörja det till våren och det kommer att bli sååå bra.

     

Filmrummet funderar vi istället på att flytta ner till Gillestugan, för det används nämligen flitigt utav oss. Både jag och Chrille är helt galen i film. Men vi får se hur det blir, det visar sig med tiden :)



Kram på er.

Av Erika - 18 oktober 2012 16:19

De har fått in massor av fina kökshanddukar på Ica maxi, denna köpte jag.

 

Kommer inte ihåg vad de kostade dock, tror det var 29kr.

Skynda fynda! :)

Av Erika - 18 oktober 2012 12:55

Jag och Ebbis har varit iväg och köpt en farsdagspresent till Chrille idag. Han ska få den när han kommer hem ifrån Norge nästa vecka, för när det väl är farsdag(11:e november) så är han i Norge igen :(


I alla fall så hittade jag den här också när vi spanade efter farsdagspresent.

 

Så nu hänger den i vår trapp och jag kommer att kolla på den varje morgon och varje kväll och verkligen andas in: njut varje minut! För är det något som jag verkligen gör numer så är det att njuta av mitt liv med min underbara familj!

   

Av Erika - 17 oktober 2012 23:08

Finn ett fel.


Ebbis tidigare idag, tv:n var visst mer intressant än babygymmet ;)

   

Av Erika - 17 oktober 2012 15:20

Nu har jag varit iväg och beställt badrumsmöblerna så vi får dem i nästa vecka, weeehoo :)  Vill sätta tänderna i den lilla renoveringen så fort vi får grejerna så håll i hatten Chrille! :)


 

Jag idag då :) Älskar min höstjacka, tips till er som är ute efter en men inte hittat någon ännu. Denna fina finns på Cubus i färgerna grått, svart och vinrött.



Av Erika - 17 oktober 2012 11:37

Ebba åkte på Ögoninflammation igår. Usch det ser ju så otäckt ut, tur att det inte gör ont(har haft det själv några gånger) Fick badda ögat med ljummet vatten hela dagen och tack gode gud så är det mycket bättre idag. Det varar inte längre, nu är hon bara lite röd och uppsvälld så det går mot bättringsvägen.

 


Nu håller jag alla tummar att hon inte får inflammation i andra ögat!

Av Erika - 17 oktober 2012 10:32

God morgon!

Jag har lagt ut lite barnkläder på Tradera och har funderat på hur alla ni mammor gör med era barnkläder? jag kan ju inte spara allt för då kommer hela förrådet att bli fullt av barnkläder tillslut. Jag har sparat lite kläder som är speciell, t.ex Ebbas första pyjamas, första klädesplagget hon hade på sig när hon var nyfödd mm. Men det känns drygt att lägga ut allt på Tradera också, det är så mycket pyssel med det.

 

Paket som skall skickas till de som har vunnit mina auktioner

 


Vad gör ni med alla barnkläder? sparar ni allt, skänker ni bort, säljer?

Tacksam för tips :)

Av Erika - 16 oktober 2012 10:38

God morgon mina fina läsare!

Jag och Ebbis sov till kl 8:30 imorse så jag känner mig grymt jäkla utvilad! Det är fasen helt fantastiskt vilken tur jag har som har en liten fis som sover hela natten! Jag hoppas verkligen att det håller i sig.


När vi steg upp i morse och tittade ut genom fönstret vart vi bländade av den vita SNÖN som ligger som ett täcke ute på verandan och gräsmattan.

 

Vad hände? jag vill inte ha snö än, jag har inga vinterdäck på bilen ännu och Chrille är ju i Norge i en vecka till!!


Eftersom vi därför kommer att få spendera dagen hemma inomhus har jag passat på att göra upp en värmande brasa vilket både jag och Ebba älskar. Vi är väldigt frusna av oss, kalla händer och fötter konstant, stackars henne att hon har ärvt det från mig!

 


Nu är det dax för mig att göra lite nytta här, det gäller att passa på när lillan tar en liten lur! :)

Kram på er.

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards