Erikas Vardag

Alla inlägg under november 2011

Av Erika - 16 november 2011 18:31

Kom hem till dukat bord  i eftermiddag och det var guld värt.

 

Det behövdes efter dessa intensiva dagar. Ikväll blir det till att göra ingenting. Jag ska mysa ner mig i soffan och zappa hela kvällen, ingen träning, inga måsten.


Kram

Av Erika - 13 november 2011 14:09

Snart blir det ett hej dåååå Sundsvall. Jag åker till Sthlm tidigt imorgon bitti, till Linköping på tisdag och kommer hem sent på tisdagkväll. Ska iväg på kundmöte genom jobbet, ser fram emot det då jag tycker det är väldigt givande samt få ett ansikte på dem som jag ändå har kontakt med nästan dagligen per telefon och mail :)


Jag ska bo hos fina Mari mån-tis vilket jag Verkligen ser fram emot! Det var jättelängesen vi sågs sist så vi har mycket att uppdatera varandra om! :) En tid för många år sedan så umgicks vi jämt, så vi har skapat många roliga minnen tillsammans! :)


Uppdaterar förhoppningsvis här imorgon kväll, ska verkligen försöka få till en bild tillsammans med Mari som jag kan slänga upp här :D


Puss & Kraaam!

Av Erika - 9 november 2011 21:12

Tja alla fina läsare!

Nu är fröken Utterberg mör i kroppen. Jag och Karin drog till Ego Alnö ikväll och körde ett ihopsnickrat Crossfitpass som jag har kört med brorsan en gång förut. Fyyyy f*n vad jobbigt det var, som alltid när man tränar Crossfit. Men jobbigt ska det vara, mår du illa och känner dig svimfärdig under tiden så har du lyckats ;) Så Your workout is my Warmup kan man säga med värdighet när man tränar Crossfit ;)

 


Vi började med Roddintervaller:

1600m

3min vila

1200m

2 min vila

800m

1 min vila

400 m


   


Sedan prövade vi att göra några Toes to Bars men vi är inte riktigt där än :) Så vi körde fällkniven(en magövning) i 1 minut istället.


Sedan körde vi Burpees + Cetlebellslyft i 6 min nonstop

1 burpee

1 Cetlebell lyft

2 Burpee

2 Cetlebell lyft

osv osv, man ökar med 1 hela tiden alltså.


Sedan avslutade vi passet med Plankan med viktökning.

5x 30 sekunder.

1:a plankan utan vikt

2:a plankan + 10kg

3:e plankan + 12 kg

4:e plankan + 14kg

5:e plankan + 16 kg.


och såhär snygg är man efter ett svettigt och grisigt jä*la Crosfitpass.

 

Inte alls så fager alltså ;) Men man går inte på gymmet för att se snygg ut medan man tränar, man går dit för att köra skiten ur sig! :)


Och kvällens bästa träningslåt under rodden för mig vart helt klart:

Jäklar vad energi jag får av denna!


Nu är det snart dax att krypa till kojs, jag är slut som artist :)

Kram på er!

Av Erika - 8 november 2011 19:23

Har varit till min frisörska Carro på Jess i eftermiddag. Jag kommer Aldrig någonsin att byta frisörsalong eller frisörska :) Carro är så himla bra och trevlig :) Jess har också förstått det hela med att kunden ska känna sig omhändertagen. En latte och mörk choklad medan du sitter med färgen i håret är standard och sedan när håret skall tvättas och sköljas så får man sitta i en gudomlig massagestol samt får en uuunderbar hårmassage av frisörskan :)


Idag fick jag även en Goodiebag med lite smått och gott i.

 


Så ni i Sundsvall som läser min blogg och vill ha ett tips om en superbra salong samt frisörska, gå till Carro på Jess! :)

Av Erika - 6 november 2011 17:29

I fredags var Emma och Elin här och såg på Idol, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Gud så vi härjade! :D


Igår fick jag finbesök av 3st arbetskollegor, jag bjöd på middag och så kollade vi på Så mycket bättre. Vi skulle ha en riktig myskväll vilket vi hade men det vart en spontanutgång också, kul som tusan hade vi! Tack tjejer för igår, ni är bara för härliga!! Bilder från igår kommer här:


                               

Av Erika - 4 november 2011 08:37

Igår kväll spelade jag Innebandy med några kollegor, det var 7 år sedan sist jag höll i en Innebandyklubba och det kändes. Dragskotten vart på tok för höga och jag var jävligt fumlig. Men det gick till sig som tur var efter ett tag och vinnarskallen sitter i än. Jag blir så galen, har ett jävligt hett temperament på plan så just därför ska jag aldrig mer vara med :P

 

Jag och min "Partner in Crime" Landell igår :D


Äntligen fredag hörrni, det blir en jäkligt lugn och städad helg för mig, jag är slut som artist!


Av Erika - 2 november 2011 19:30

så saknar jag mamma nåt så otroligt mycket nu! Även fast vi hörs på telefon varje dag så är det inte samma sak som att ha henne nära.


 


Tror bestämt att jag måste ta en tripp hem till Stöde i helgen så jag får kramas lite med mammsen!

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards