Erikas Vardag

Alla inlägg under juli 2007

Av Erika - 24 juli 2007 11:13

Har nu laddat hem Kopete som man kör msn igenom, helt överlägset var det. Ååå Linux är så bra!!


Är hemma från jobbet idag också, vette fasen vad det är men jag är så sjukt slut i kroppen :S Hoppas det blir bättre tills imorgon så jag kan börja jobba igen och framförallt träna!!!

Blir nog en tripp ut till Ikea på Torsdag, ska planera mitt kök då är det tänkt & inhandla lite prylar förhoppningsvis!


Nu blir det en kopp Te och en film.

Tjarå! 




Av Erika - 23 juli 2007 15:12

När jag vaknade imorse mådde jag inte alls bra, men jag släpade mig upp i alla fall och tog en dusch. Sedan när jag skulle göra mig iordning kände jag att det inte gick..mådde så jäkla illa och hade ont i halsen. Så jag ringde Malin som fick sjukanmäla mig när hon kom till jobbet.

Jag gick och la mig igen och då kom Elina, hon sov inte hos mig inatt. Hon la sig hon också sen vaknade jag 12:15 av att Elina var borta.

Klev upp, gick in till vardagsrummet och där låg 3st filmer och en Onico orginal som Elina lagt fram till mig för att jag är sjuk. Ååå vad söt hon e min söta Elina. 


Mår lite bättre nu men är lixom seg och konstig i kroppen :S  Ska nog se en film snart och vänta på att Elina kommer hem. 


Var bara tvungen att lägga upp en bild där Emma är med, bilden är från förra sommaren! Emma är en underbar människa som jag är så himlans rädd om! Jag är glad att vi återfått kontakten igen och jag hoppas vi kommer börja umgås mer och mer...precis som förr. Love her!


Bild1: Elina på gatufestlördan(hon var allt annat än nykter:)) 

Bild2: Elin, Emma och Jag Aug2006

Av Erika - 22 juli 2007 16:12

bra helg!

Efter jobbet i fredags var jag först på gymmet och körde Bicpes+Triceps.

Sen när jag kom hem hände inte mycket..Mellis tyckte jag skulle komma och förfesta med dom men jag hade svårt att bestämma mig. Sen kom Sofia och hälsade på mig och hjälpte mig att ta ett beslut. Så vid 21:30 var jag på väg till Mellis förfest..haha.

var där i någon timme sedan drog vi ner på Oscar, jag hade inte särskilt roligt där..det har jag aldrig haft där heller. Vet inte varför, men det är väl inget ställe för mig. Så jag drog till Olearys och mötte upp Patte och Niska :) Vi satt och surrade ett tag och beslöt oss sedan för att dra på efterfest. Jag somnade runt 5 tiden på morgonen och klev upp kl 8 för att jag skulle åka till Stöde med Sofia, tro om jag var helt knäckt!


Jag har haft det bra i Stöde iaf, jag och Emmish drog på Fränstastyran igår kväll..det var mycket folk där och jag träffade så många som jag inte sett på länge, kuul :) Och sen är det ju alltid lika underbart att få vara med Emmish :)


Denna kväll ska jag ägna mig åt att tvätta,fy fan. Det är det värsta jag vet..så jäkla tråkigt!


So long!

Av Erika - 20 juli 2007 07:57

Den här veckan har varit ganska slitsam faktiskt, jag har varit grymt trött och inte på något vidare humör..det ska bli skönt med helg!

Tränade igår, det blev rygg och axlar och det gick bra som vanligt :) Fick höra av en kompis igår också att en gammal arbetskamrat till mig hade sett mig på stan och hade tyckt att jag hade fått sån fin form på kroppen och att jag fått fina axelmuskler..hihi det var lite roligt att höra :)


Beställde en digitalkamera + minneskort igår från Dustinhome igår, ingen värstingkamera men den duger. Hoppas jag hinner få den innan vi drar till Gotland bara.


Blir kvar i Sundsvall ikväll och så åker jag till Stöde med Sofia imorgon, great!

Jag passar på att göra lite reklam för nästa helgs partajj, anmäl er :) --> http://fest.keffosteffo.com

Av Erika - 19 juli 2007 08:21

Idag är det ju världens höstkyla ute, usch!

Känns konstigt att behöva gå med kofta mitt i Juli, när ska det bli strålande sol och jättevarmt ute?

Jag längtar enormt mycket tills jag och Mami åker till Gotland den 9Aug, det ska bli underbart!


var på ett Bodypumppass igår och det var lika roligt som vanligt :)Synd bara att jag sällan hinner med att gå på dom passen, men när jag byter tillbaka till Ego blir det nog andra bullar! Blir gymträning idag efter jobbet iaf, ska nog köra axlar.

 Åååååååå, vill ha helg nu så jag kan åka hem till Stöde och varva ner, jag är så fruktansvärt trött :S


En bild på min söta brorson Alex när han sover i bilen:):


Av Erika - 18 juli 2007 08:02

Eller inte. Jag är så grymt less på allt regn nu, ge mig Sol!

Jag började dagen bra iaf genom att lyssna på några härliga låtar under bussfärden till mitt arbete.

Akon - Don't matter

Timbaland- Way I Are

Timbaland - Bounce

Takida - Curly Sue


Hoppas dagen går fort, känner mig lite hängig faktiskt..bara jag inte blir sjuk, jag har inte tid med det!

Blir ett BodyPump pass efter jobbet iaf sedan ska jag förhoppningsvis ta en fika på stan med min Fia.


Min Mobilkamera är SÄMST som ni ser, måste skaffa en Digitalkamera och det omgående. Men här kommer iaf

Dagens Outfit:


Av Erika - 16 juli 2007 19:53

att få träna :) Direkt efter jobbet drog jag ner på Steppan och gymmade. Jag körde fram, ut och insida lår idag. Sen när jag kom hem gick jag ut på en långprommis så nu är jag lite mör i kroppen, hääärligt :)


Funderar på att åka hem till Mami i Stöde på fredag och stanna kvar hela helgen.Jag skulle behöva det känner jag, ta långa prommisar med Mami, bada i Viggesand, hälsa på barndomsvänner jag inte träffat på länge, åka och fika hos Mormor och Morfar. Ja det får nog bli en Stödehelg!


Ska åka ut på Ikea nånting i veckan för att planera köket, jag måste sätta igång snart. Meen det hänger ju alltid på Pengar och jag har nog inte lyckats spara ihop till ett helt kök än tyvärr :(  


Nu ska jag städa lite, städnarkoman som jag är :D

Tjarå! 

Av Erika - 16 juli 2007 08:25

Jaha, så var man ensam igen. Elina drar till Sthlm idag, kommer inte hem fören på Fredag. Det kommer bli tomt, mycket tomt. Får nästan lite ångest.


Igår trodde jag att jag skulle . Jag ska byta spis till veckan så jag och Elina skulle kolla om det är 2fas eller 3fas i min läga. Jag hade stängt av huvudströmmen innan och så drog jag fram spisen och började skruva upp luckan för att se hur många kablar det var. Så tog jag skruvmejseln och skulle sära på kablarna så jag såg rätt antal och då fick jag världens stöt, det bara small i kroppen och det gjorde såå jävla ont! Det är bland det värsta jag varit med om. Jag sprang ut till hallen och kastade mig ner på golvet och började stortjuta, jag fick väl en chock antar jag. Elina sprang efter och försökte trösta mig. Tur att hon var där.


Varför jag fick en stöt var för att jag slog ju på huvudströmmen igen för att jag skulle kolla en sak på datorn innan jag skulle kolla spisen igen, så jag glömde ju att stänga av huvudtrömmen igen. ILLA. Det hade kunnat gått riktigt illa det där. Fy fasen!


Efter jobbet idag blir det styrketräning, hääärligt ska det bli. Var ett tag sen jag tränade nu. Jag kom ju va mig under Gatufesten, inte bra!


Ska arbeta vidare nu, Elina...jag kommer sakna dig i veckan, du är underbar hjärtat!

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Juli 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards