Erikas Vardag

Alla inlägg den 16 juli 2007

Av Erika - 16 juli 2007 19:53

att få träna :) Direkt efter jobbet drog jag ner på Steppan och gymmade. Jag körde fram, ut och insida lår idag. Sen när jag kom hem gick jag ut på en långprommis så nu är jag lite mör i kroppen, hääärligt :)


Funderar på att åka hem till Mami i Stöde på fredag och stanna kvar hela helgen.Jag skulle behöva det känner jag, ta långa prommisar med Mami, bada i Viggesand, hälsa på barndomsvänner jag inte träffat på länge, åka och fika hos Mormor och Morfar. Ja det får nog bli en Stödehelg!


Ska åka ut på Ikea nånting i veckan för att planera köket, jag måste sätta igång snart. Meen det hänger ju alltid på Pengar och jag har nog inte lyckats spara ihop till ett helt kök än tyvärr :(  


Nu ska jag städa lite, städnarkoman som jag är :D

Tjarå! 

Av Erika - 16 juli 2007 08:25

Jaha, så var man ensam igen. Elina drar till Sthlm idag, kommer inte hem fören på Fredag. Det kommer bli tomt, mycket tomt. Får nästan lite ångest.


Igår trodde jag att jag skulle . Jag ska byta spis till veckan så jag och Elina skulle kolla om det är 2fas eller 3fas i min läga. Jag hade stängt av huvudströmmen innan och så drog jag fram spisen och började skruva upp luckan för att se hur många kablar det var. Så tog jag skruvmejseln och skulle sära på kablarna så jag såg rätt antal och då fick jag världens stöt, det bara small i kroppen och det gjorde såå jävla ont! Det är bland det värsta jag varit med om. Jag sprang ut till hallen och kastade mig ner på golvet och började stortjuta, jag fick väl en chock antar jag. Elina sprang efter och försökte trösta mig. Tur att hon var där.


Varför jag fick en stöt var för att jag slog ju på huvudströmmen igen för att jag skulle kolla en sak på datorn innan jag skulle kolla spisen igen, så jag glömde ju att stänga av huvudtrömmen igen. ILLA. Det hade kunnat gått riktigt illa det där. Fy fasen!


Efter jobbet idag blir det styrketräning, hääärligt ska det bli. Var ett tag sen jag tränade nu. Jag kom ju va mig under Gatufesten, inte bra!


Ska arbeta vidare nu, Elina...jag kommer sakna dig i veckan, du är underbar hjärtat!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Juli 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards