Erikas Vardag

Alla inlägg under juni 2010

Av Erika - 14 juni 2010 17:59

Igår kväll kom vi hem från en 4 dagars vistelse nere i Viken - Helsingborg. Det var superroligt att få träffa Moster + fam igen men nu är det skönt att vara hemma igen. Dels för att jag är vidrigt sjuk och dels för att flyttlasset till vårt hus går till helgen.


KLICKA För större bilder.


Jag och mamma hade det supermysigtr på tåget ner till Helsingborg. Mamma kände även en ur tågpersonalen så vi fick gratis Kaffe, bulla, vin och choklad :)

       



På torsdan när vi kom fram så strosade vi först omkring med moster Kerstin i den lilla byn Viken där de bor. Vi kilade in på ett fik och åt frukost också innan vi begav oss hem till deras hus igen.


              


Vi åkte över en sväng med färja till Danmark(Helsingör)också på torsdan och gick runt i Kronborg Slott i flera timmar. Det var så mäktigt och otroligt intressant :)

        

                                               

Det vart en  tidig kväll på torsdan eftersom jag och mamma knappt hade sovit någonting på natt tåget.


På fredan samlades vi i kyrkan då min kusin Carro gick ut 1:an.

  

Tobbe, Max och Maggan(Som också var på besök hos moster) mamma och Jag i kyrkan.


      


På eftermiddagen strosade vi omkring inne i Helsingborg och chillade, tog det piano mao :)

    

På kvällen vart det gomiddag hemma och kortspel, vi spelade Plump och hade så jäkla roligt. Ja..vi spårade ju ut som vanligt ;)

                     


på lördan hämtade vi upp min kusin Elin(som bor i Lund) och sedan for vi till Gekås-Ullared!! Jag orkade dock inte gå runt där överallt eftersom jag var sjuk :( handlade lite grejer iaf.

      


Igår spenderade vi hela dagen med att åka flyg samt tåg.

  

Summan av kardemumman är iaf att vi har haft en jättebra helg som har varit väldigt innehållsrik.


Nu bara måste jag fortsätta att kurera mig, är heelt slut :( Längtar tills Chrille kommer hem i morgonkväll, då ska han få rå om mig ordentligt.


See you!


  

Av Erika - 8 juni 2010 21:28

Hej alla.

Ikväll har jag spenderat ett antal timmar på Barista med mina bästa tjejer Sofia och Helena.

    

Så mysigt att ses igen och man märker när man träffas att det var alldeles för länge sen sist och att det måste bli ändring på det! Så nu får det inte dröja för länge till nästa gång hörrni, okej? :)


I morgon drar jag och mammsen till Helsingborg som sagt och vi kommer hem på söndag. Så det kommer nog bli rätt dött här fram till måndag. Men kika gärna in på måndag igen för då lägger jag upp bilder ifrån vår Mini-semester :)


Later!

Av Erika - 7 juni 2010 20:09

Hej Sötisar!!

Igår söndag vart det en lugn och härlig dag för mig. Jag spenderade större delen av för och eftermiddagen hemma i Stöde med min älskade Mamma Inger!

  

Vi satt mest ute på verandan och fikade, njöt av sommarvädret  & surrade en massa såklart.


(Klicka för större bilder)

  

Jag och mamma igår, visst är vi snygga? ;)


På onsdagkväll beger jag och Mamma oss ner till Helsingborg för att spendera tors-sön hos min moster Kerstin m fam. Ååå vad jag längtar. Ska bli så skönt med en minisemester och jag vet att vi kommer att ha så otroligt roligt! Jag, Mamma och moster Kerstin är ett riktigt järn-gäng vill jag lova!


Har varit på CO ikväll och handlat lite flyttkartonger, en Medicinlåda(som även bror och kakan har) fick också följa med mig hem..nu måste vi har ordning och reda nämligen när vi flyttar till huset, inte ha alvedon, plåster etc utspritt lite här och var :)


Jag köpte också trädgårdshandskar och ett trädgårdskit(Spade, hacka etc) jag fullkomligt älskar att pyssla ute med blommor och diverse, så handskarna och kitet kommer att användas flitigt i sommar :)


Medicinlådan

  


Trädgårdskitet

  



Nu ni, blir det soffhäng innan jag slår igen mina blå!

Tja.


Av Erika - 5 juni 2010 16:33

Har haft en superhelg so far. Igår kväll hälsade jag bror Ante som var ensam hemma med Kidsen. Vi käkade, fikade, lekte kurragömma och kikade på film. En perfekt fredagskväll mao :)

 

Coolingarna Julia och Elin :) Vem brås linslusarna på? Sin faster kanske? ;)



  

Idag har jag, Andreas och Nicklas haft en riktigt mysig dag. Vi har varit på Hamncaféet ute på Alnö och fikat, strosat omkring på Spikarna, käkat mjukglass på Ö-grillen och varit till mitt och Chrilles hus :) Tack för idag hörrni, det har varit en toppendag :)


  



  


  


  


  


  


  



Av Erika - 3 juni 2010 20:56

Ååå snart är det helg, guud så jag längtar!! Jag hoppas på fint väder :)


Har ju glömt att berätta att vi har fått blommor och ett presentkort på Birsta City. För någon vecka sedan såg jag att en bekant till mig hade skrivit på FB att hans vän hade blivit av med 2st crossar så om man såg till någon cross så skulle man hojta till.

  

Jag och Chrille såg en Cross utanför en av lägenhetportarna vid oss och blev fundersam så jag ringde Martin. Mycket riktigt så var det en utav de stulna crossarna!!

Så han som ägde den blev så otroligt glad att vi hade hittat igen den ena så hans familj kom till oss i söndags med en bukett blommor och presentkortet :)


Vitkål, vad tycker ni om det? Jag har fått fullständigt Dille på just Vitkål, jag skulle kunna äta ihjäl mig!! Så nu har jag Vitvål till allt jag äter i princip..undra om jag kommer att få föräta mig på Vitkål snart? skulle tro det :)

   


Såklart har något nytt fått flytta in i min garderob

   

Härliga Shorts som kommer att användas flitigt i sommar, kanske när jag ska klippa gräsmattan när vi flyttat ut till Alnö? ;)


   

Underbara Mjukisbyxor. Jag är en riktig mjukisbyx-tjej ska ni veta. Mjukisbyxor och Tjocksockar är det absolut bästa jag vet ;)


Nä hörrni, nu blir det en kopp Te och fortsatt packning här hemma. Flyttlådorna tar upp en liten del av V-rummet just nu, åå snart bor vi i hus :D 

Av Erika - 2 juni 2010 19:40

Hej Sötisar.

Igår for Chrille tillbaka till Norge igen, känner mig redan som den ensammaste i världen, men det brukar gå över efter någon dag. Tänk att när Chrille kommer hem igen, då flyttar vi till huset   Längtar, längtar, längtar!!

  

Igår kväll vart den en långprommis iaf i det vackra vädret, är det inte underbart att det äntligen börjar på att bli Sommar?


I morse var jag också duktig, jag var på Body Pump på Ego kl 06:45! Åå det var så härligt efteråt, aldeles mör i kroppen   En bra start på dagen att ta en prommis eller lyfta lite skrot tycker jag, man blir så mycket piggare :)


Shoppade en fin sommarklänning på Lunchen idag. En jeansklänning i jätteljust jeanstyg, *gillar*

  


Nu blire en kopp te till Arga Snickarn!


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards