Erikas Vardag

Alla inlägg under maj 2010

Av Erika - 15 maj 2010 14:51

Älskade Bror David och hans Marina skall gifta sig idag kl 16:00. Jag, Bror Ante och Marinas syskon Hanna och Magnus skall vara vittnen. Sminket & håret är fixat och klänningen är på. Jag är redo    


Snyggve :P

  


  

Av Erika - 14 maj 2010 17:40

Jag är såld!! Har hittat ett album som jag fullständigt diggar. Visserligen är albumet ifrån 2009, men jag har aldrig hört den här artisten förut :S


Kristinia DeBarge med albumet Exposed

Varenda låt är klockren! Bjuder på en av låtarna här som är min favvo just nu, en riktigt bra "gym-pump" / promenad låt.

 

i onsdagskväll såg jag äntligen:

  

Alla har pratat om den här filmen i flera år men det har aldrig blivit att jag sett den. Men ååååååå vad bra den var, jag skulle kunna se den minst 10ggr till!! 5 poäng av 5 möjliga får den tveklöst.

Vill också tipsa om Jonas Moströms böcker, jag har läst hans 2 böcker och är nu inne på den 3:e, hjärtats mörker och jag är allt annat än besviken. Och det hela gör det så mycket roligare att läsa dem då alla hans stories utspelar sig i Sundsvall :)

  


Nu är det dax för tvättstugan och sedan blir det en prommis med Kristinia Debarge i lurarna :)


Av Erika - 13 maj 2010 17:04

Hej Sötisar.

Det har varit lovely med en ledig dag idag. Har spenderat hela dagen hemma i min ensamhet, jag har rensat i lägan och storstädat, välbehövligt!


Åååå vad jag längtar till sommaren nu, så mycket att se fram emot. Längtar efter att få bada också, jag verkligen Älskar att bada! Jag har inhandlat 2st bikinis för någon månad sedan, de skall självklart invigas i sommar :)


En Ed Hardy Bikini

  


och en H&M bikini

  


Nu måste jag ringa några viktiga samtal, det är mycket man måste tänka på ...

Kram!





Av Erika - 11 maj 2010 20:06

Nya tag denna vecka och än så länge har allt gått och känts bra.

Har varit ute på en långpromenad ikväll och ack så härligt med sol och blå himmel.

  


Jag och Chrille är så förväntansfulla, vi längtar och längtar..men nu är det inte långt kvar :) Ni får som sagt veta framöver vad jag talar om.


Kram på er.

Av Erika - 9 maj 2010 19:54

Feberfri, Finally!

Har haft det rätt tungt  den senaste veckan och att min älskade är i Norge gör inte hela saken bättre. Han får mig alltid på bra humör så när jag har varit rätt low nu och han inte är här har gjort det hela lite värre.

Tänker inte gå in på detaljer om varför jag mått som jag gjort den senaste veckan, men kan väl säga att jag känner mig orättvist behandlad, jag har inte gjort annat än att varit en god vän..så för mig är det så såvrt att förstå varför jag blir ignonerad.


Nog om det, har spenderat helgen hemma i Stöde iaf och det är det bästa jag har gjort med tanke på denna mörka vecka som har innehållit vidrig feber och förtvivlan.

Har fått rikligt med Love boost samt laddat ny energi genom att ha varit omringad kring nära och kära!


    

Jag har fått träffa Bästa Gunilla och Ragnar i helgen och dom om någon visar Alltid Huuur mycket de tycker om en. Finaste människorna i världen är vad dom är!


    

Jag och älskade Mamma har tagit härliga promenader med djupa  och kloka samtal <3


      

Middag på verandan och söta Rasmus och Vilma har jag även fått träffat och umgåtts med :)


  

Bästaste Mormor och Morfar hann jag även att träffa. Det går så långt mellan gångerna så när man väl träffas så är det verkligen ett kärt återseende <3


    

Och idag när mamma skjutsade hem mig till stan åkte vi ut till Ön med Älgkött från Morfar som Ante och Kakan skulle få. Jullis var på träningsläger men lilla Egge var hemma och gav oss en massa skratt och kärlek as usual <3

  


Ser fram emot en ny vecka med nya tag, nu har jag skakat av mig det tråkiga och fått ny energi, sin energi är något man skall ta tillvara på och vårda ömt. Just därför har jag nu insett att min energi inte skall gå åt till att känna besvikelse och den sårande känsla som jag känt i veckan, utan den skall gå till dem som ligger mig vamt om hjärtat och får mig att må bra!


En vecka kvar tills Christer kommer hem, måtte den gå fort!


Av Erika - 6 maj 2010 11:31

Har inte varit ut på flera dagar eftersom jag har legat däckad i soffan i feber.

Så ett stort tack till min granne som hade skrivit en lapp till mig i morse att jag har haft Inbrott i bilen!! Hade inte han skrivit lappen så hade jag inte upptäckt det på flera dagar.

  


Så jag var ut för en stund sedan och mycket riktigt!!

  


  


En sönderslagen ruta, ett trasigt lås, GPS:en är borta och ett jävla före i bilen. JÄVLA IDIOTER!!

Blev så jävla förtivlad så jag började stortjuta. Precis ALLT ska jämt hända mig, varför??? jag förstår inte.


Det är tur att jag har världens bästa sambo som tröstar. Typiskt att alltid något crap ska hända när jag är hemma helt själv då han är i Norge och jobbar.


Har polisanmält detta och Chrille har ringt försäkringsbolaget, får se om en bärgare kommer och hämtar pärlan idag.

Ska återgå till soffan nu iaf, febern spelar mig ett spel utan dess like :(







Av Erika - 4 maj 2010 16:08

Hej alla läsare!

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Fick gå tidigare idag för jag har åkt på jordens feber ;( Ovanligt?  Så jag ska snabb-blogga nu och sedan blir det ett par alvedon och kurering i soffan.


Igår efterm/kväll var jag och Chrille barnvakt åt mina söööta syskonbarn Alex och Lily. Det var full rulle hela tiden ;) Vi cyklade, spelade fotboll, hoppade studsmatta, spelade svarte-petter och drack varm choklad på verandan. Myyysfisar :)

  

Alex och Lily busar på Studsmattan


  

Chrille fick också vara med på ett hörn :)


  

Småfisarna dricker varm choklad.


Har varit hos frissan imorse och fixat till barret. Hade äntligen lyckats spara ut håret någorlunda men det var bara att klippa av sig hela skiten. Mitt hår blir slitet så fort eftersom jag har ganska så tunt hår. Så jag får ge upp idén om att spara ut mitt hår tror jag.


Före bakifrån:

  


Efter framifrån:

  

Det vart färgning av barret också, så jag är numer Askblond. Trivs bra i nya frippan och färgen trots att håret är kooort nu.


Några nya plagg har jag lyckats inhandlat här i dagarna, klicka för större bilder.

        


Dax för kurering, hej svejs.

Av Erika - 2 maj 2010 16:57

Hej alla söta!

 

Vi har haft en hektisk men trevligt helg.

I fredags vart det egengjord Pizza och vin här hemma för oss, fredagsmyys!

  

 

(Klicka för större bilder)

I lördags klev vi upp tidigt då vi skulle spendera några timmar i bil. Chrilles farfar Folke fyllde 80 år så det vart kalasande hos dem hela dagen.

      

1. Chrilles Farmor och Mormor. 2. Chrilles syster Marie, Chrilles mamma, och Maries kille Bibbe(mikael) 3, Chrilles mormor och hennes särbo.

 

På eftermiddagen åkte vi hem  till Sundsvall igen och det kändes tuuungt, när vi väl var hemma hade vi åkt 50 mil med bilen. Peter och Sandra kom på besök en sväng när vi kom hem, de fick sig en kopp kaffe hos oss innan de skulle bege sig hem till Övik. Tack sötisar för besöket :)

På kvällen åkte vi ut till Ante och Kakan, vi surrade en stund och kikade lite sporadiskt på nån film.

 

Idag har vi varit ut till Ön på 2-års kalas. Min söta brorsdotter Lily har blivt stortjej :)

  

Födelsedagsbarnet!

 

          

 

En massa buuus vart det med kidsen :)

 

          

 

Lilys fina Converseskor som hon fick i födispresent.

  

 

Alex och Julia var så supersöta, de gick ut en sväng och sedan när de kom in så hade dom med sig det här till mig

  

Dom hade plockat fina blommor till mig, det värmde fasters hjärta <3

 

Snart hörrni, ska jag avslöja nåt himlans roligt, men inte riktigt ännu.. ni får hålla er till tåls ett litet tag till ;)

 

Nu blire soffan, jag är heeelt slut!

 

 

 

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards