Erikas Vardag

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Erika - 9 maj 2010 19:54

Feberfri, Finally!

Har haft det rätt tungt  den senaste veckan och att min älskade är i Norge gör inte hela saken bättre. Han får mig alltid på bra humör så när jag har varit rätt low nu och han inte är här har gjort det hela lite värre.

Tänker inte gå in på detaljer om varför jag mått som jag gjort den senaste veckan, men kan väl säga att jag känner mig orättvist behandlad, jag har inte gjort annat än att varit en god vän..så för mig är det så såvrt att förstå varför jag blir ignonerad.


Nog om det, har spenderat helgen hemma i Stöde iaf och det är det bästa jag har gjort med tanke på denna mörka vecka som har innehållit vidrig feber och förtvivlan.

Har fått rikligt med Love boost samt laddat ny energi genom att ha varit omringad kring nära och kära!


    

Jag har fått träffa Bästa Gunilla och Ragnar i helgen och dom om någon visar Alltid Huuur mycket de tycker om en. Finaste människorna i världen är vad dom är!


    

Jag och älskade Mamma har tagit härliga promenader med djupa  och kloka samtal <3


      

Middag på verandan och söta Rasmus och Vilma har jag även fått träffat och umgåtts med :)


  

Bästaste Mormor och Morfar hann jag även att träffa. Det går så långt mellan gångerna så när man väl träffas så är det verkligen ett kärt återseende <3


    

Och idag när mamma skjutsade hem mig till stan åkte vi ut till Ön med Älgkött från Morfar som Ante och Kakan skulle få. Jullis var på träningsläger men lilla Egge var hemma och gav oss en massa skratt och kärlek as usual <3

  


Ser fram emot en ny vecka med nya tag, nu har jag skakat av mig det tråkiga och fått ny energi, sin energi är något man skall ta tillvara på och vårda ömt. Just därför har jag nu insett att min energi inte skall gå åt till att känna besvikelse och den sårande känsla som jag känt i veckan, utan den skall gå till dem som ligger mig vamt om hjärtat och får mig att må bra!


En vecka kvar tills Christer kommer hem, måtte den gå fort!


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards