Erikas Vardag

Alla inlägg under juni 2011

Av Erika - 5 juni 2011 18:51

Målningen fortsätter. Idag har vi målat nätan hela framsidan första strykningen och garageporten är helt färdigmålad. Lite före och efter bilder:



 

 

 

 

   

Av Erika - 4 juni 2011 15:33

från Lady Gagas nya album.



Av Erika - 3 juni 2011 18:38

Hey honeypies!

Trots jobb idag då de flesta andra är ledig så har det varit en lovely friday! Eftersom de flesta som sagt var ledig idag så har det varit rätt lugnt och skönt på kontoret. Jag tog med mig systemkameran och lyckades fånga mina söta pinglor i min grupp på bild.

Söööta Maria


Fiiina Jessica


Tack för att ni finns tjejer!!


Det vart en lunch på Tandorii med bästaste Ante också, som vanligt är det fantastiskt att umgås med honom. Efter lunchen satt vi oss på torget med en take away kaffe och njöt av solen.

Bästa vännen Ante!


Nu har jag precis städat klart hela huset och unnat mig en kall. Chrille ligger och sover som en stock. Han har nämligen varit i Stöde hela dagen med mina bröder och Morfar o klyvit ved, så han är helt färdig. Jag tror jag ska ut en sväng nu och måla garageporten, eller? får se om jag orkar.


Avslutar inlägget med en dageeeens:

 



Både byxor och linne är från H&M.

Trevlig helg hörrni!








Av Erika - 2 juni 2011 18:42

Idag har vi målat klart delen som vi började med igår(se inlägget nedan) mitt upp i all målning fick vi finbesök av äldsta brorsan Ante, Karin, Julia, Elin & Ida .

              

Så det vart en fikapaus med kaffe och glass. Julia höll låda som vanligt :), visade upp lite gymnastikkonster och plockade blommor till Faster :)

 

 

 

  Tack för besöket idag! :)


Efter målningen såvart det käk på Apollo och kaffe hos andra brorsan, Davve + familj. Så nu har jag fått min dagliga dos av familjen..häärligt!!


Ses och hörs :)




Av Erika - 1 juni 2011 22:01

Nu har vi satt igång med vårt projekt att måla huset. Det är en hel del förarbete, iaf på den väggen vi har börjat med nu. Det var en hel del skrapning om man säger så..


Vi har målat första varvet ikväll och ack så fint det kommer att bli      

Jag tycker det är rätt kul att måla och har alltid varit duktig på det. Men det finns en annan i detta hushåll som suckar och stönar bara man säger ordet Måla   


  Grannen gav mig ett kort som han knäppte på mig när vi precis hade börjat   


En före bild:

 

och såhär ser det ut efter första strykningen:

Så vad tycks?

Lilla verandan som ni ser på bilden kommer inte att finnas kvar, den skall rivas och en ny stor altan skall byggas efter långsidan huset på baksidan sedan.


Nu blir det soffhäng en stund, men det blir en tidig kväll då vi ska upp tidigt imorgon och måla andra varvet.


Kram på er!

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards