Erikas Vardag

Alla inlägg under december 2009

Av Erika - 12 december 2009 17:57

Ååååååå vad nice att Erik vann Idol, han är ju så sjukligt bra!!

  


Ante var här och kollade på finlaen med mig. Vi hämtade upp Lillemor när hon hade jobbat klart också, så hon hann se slutet av finalen. Sedan så spelade vi Buzz och tokade oss lite...spelade in en dokumentär bland annat   hahah gud vad vi skrattade Härliga vänner ni är så underbara!.

 

Tänkte visa 2 nya fina ting som jag införskaffat.

En söööt kjol ifrån Åhléns...mm den är så söt på     

 

Och äntligen har burberry Brit flyttat in i mitt badrumsskåp.

 

Det är en den godaste och mest underbaraste doft jag vet!! Den tar mig till högre höjder, luktar himmelskt!! 

 

Chrille min söta är i Norge och sliter igen, saknar honom!! 

Av Erika - 10 december 2009 17:59

Mooorr vilken dålig vecka jag har haft på jobbet. Har jobbat i motvind och känt mig jävligt irriterad och less    men snart är jobbveckan över och gissa om jag längtar till helg!!


Mitt   åker till Norge i morgon, så nu blir det ensamt ett tag igen. Men jag börjar bli så van så det går hyffsat nu.


Nu ska jag lägga mig på Smikmattan en stund sedan blir det en kopp java.

Hej på er.

  


Av Erika - 8 december 2009 20:32

Yes, rubriken talar sitt.

Löshår= borta. Det somriga ljusblonda= borta.


Jag måste låta håret vila i vinter!! Därför har jag ikväll slängt i en mörkblond toning i håret som sliter mindre, alla vet ju att blekning sliter som gröne så det får vara bra nu. Har också lagt Löshåret på hyllan så att mitt egna får återhämta sig i lugn och ro under vinterhalvåret. Sedan till sommaren går jag tillbaka till ljuuuuuust ljuuust blont igen   och förhoppniongsvis har mitt egna växt nån dec på längden fram tills dess!


Före(ljus blond):

  


Efter(mörk blond):

  


Känns sorgligt men va fan gör man?

Av Erika - 7 december 2009 21:12

Ja, så då har jag och Chrille sett Luftslottet som Sprängdes ikväll. Åsikterna har ju varit väldigt spridda angående denna film. Jag ger den en stark 4:a. Varför?

  


Därför att den här filmen handlar om upprättelse! Det är just upprättelsen som åtminstonne jag har längtat efter i denna triologi. Lisbeth Salander karaktären är som vanligt lysande och hennes sätt att vara fick mig att känna en "upp till kamp" känsla under hela filmen..låter knasigt kanske men jag blev verkligen tagen av filmen.


Skriv gärna en kommentar om vad ni tyckte om filmen(ni som har sett den alltså)

Av Erika - 5 december 2009 14:39

Ååå vilken härlig Julfest vi hade med jobbet igår!! Och jag är så glad att jag blev piggare så att jag kunde vara med på festen! Det var Western Tema iaf så jag var Indian   Bra jobbat ni söta som anordnande festen, det vart grymt lyckat!


Nu bjuder jag på lite bilder ifrån Gårdagen(är irriterad på min kamera för som ni ser är det några konstiga "ljus punkter" på nästan varje kort, jag måste kolla upp det) :

  

                              

Av Erika - 3 december 2009 12:11

Jag har blivit sjuk igen    det var mindre än en månad sedan jag blev frisk ifrån förra influensan. Mitt immunförsvar har tagit sig en rejäl vilopaus verkare det som. Sov som en gris nästan hela dagen igår, lade mig i soffan en sväng för att kolla på film med Chrille på efterm. Men jag hann väll se 10 min av filmen innan jag slocknade igen .  Jag har sovit och druckit Kan Jang, Blutsaft och knaprat Alvedon både igår och idag iaf så nu känner jag mig lite bättre, men inte så mycket bättre     Ååååå, jag måste bli bra tills i morgon!!!! Jag har ju sett fram emot julfesten med jobbet jättemycket!!! + att på Lördag så kommer Camilla och Björn till Sundsvall och jag vill vara pigg då så att vi kan umgås med dom. Jag ska kurera allt vad jag kan idag!!


Här får ni iaf se före och efterbilder på våra fönsterbrädor. Innan har vi ju haft bruna fula sten fönsterbrädor(bor i ett gammalt hus) men förra veckan köpte jag nya och bytte ut dom alldeles själv. Så nu ser det lite fräschare ut:

  


  

Av Erika - 1 december 2009 17:49

Jag hade fått en födis i dag per post     av mitt lilla  Sofie. Det var ett presentkort på Gina. Gissa om jag blev glad? tusen tack fina söta Fiiee.


 På fredag är det julfest med jobbet, western tema.. jag ska vara Indian. Hihi. Ska bli skoj med lite festligheter.

Ha de så länge.

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards