Erikas Vardag

Alla inlägg under april 2009

Av Erika - 5 april 2009 18:31

i detta gråa trista väder så saknar jag Chrille extra mycket. Men det är bara en vecka och några dagar kvar tills vi ses igen<3


Nu ska ni få höra på världens bästa låt, den spelas om och om igen här hemma. Vackrare låt finns inte tror jag, får gåshud varje gång jag lyssnar på den.



Thriving Ivory - Angels on the Moon.

Av Erika - 4 april 2009 12:30

Ja det gick så bra att vara barnvakt. Jag har sovit lite oroligt dock eftersom de små liven har hostat en hel del inatt..


Elin väckte mig och Julia kl 06:30 iaf, så då gjorde jag lite välling och så kikade vi på barnprogram tillsammans i sängen. Sedan käkade vi frulle och kollade lite på Kenny Starfighter och ritade samtidigt. 



Vi promenerade bort till Komsum och Ica också.



På Konsum köpte vi en tidning till Julia.



Och på Ica fick dom åka Polisbilen, det var uppskattat :) Vi köpte även med oss Munkar och Tulpaner som vi överraskade Ante och Kakan med när dom kom hem :)


Nu är jag hemma igen och jag vet inte vad jag skall hitta på..blir nog bara hemma antar jag.


På återseende.

Av Erika - 4 april 2009 12:24

Tröja: Åhléns

Halsband: Dag och Natt

Byxor: Vero Moda

Av Erika - 3 april 2009 19:31

Igår efter jobbet åkte jag hem till Davve och Marina, fick middag där och kaffe. Vi kikade på en drös med gamla kort och herregud vad vi skrattade :) Fy fasen hur man har sett ut alltså!!


Nu befinner jag mig ute på Alnö hos Andreas & Karin, jag är barnvakt åt kidsen :) Det har gått hur bra som helst, Elin ligger och sover och jag har nyss nattat Julia.


Återkommer i mogon.

Ha de



Av Erika - 1 april 2009 17:39

Hej alla läsare. Vilket underbart väder vi har här i Sundsvall, strålande sol :)

Pga av vädret så känner jag för första gången att jag inte vill träna karate ikväll, vill hellre ta en långprommis. Men det blir karate iaf :)


Käkade lunch med min äldsta bror idag och det slog mig efteråt att gissa om jag är glad över att jag har de 2 storebröder jag har? dom är de bästa människor som finns och utan dem skulle jag aldrig vara hel. Jag älskar er så! Har ju faktiskt tillägnat ett inlägg till dem i bloggen förut. Kolla in: Här 



Min Frippa idag! Och när vi ändå är inne på flätor, har någon av er sett om man kan köpa ett flätat hårband någonstans? jag har hittat guldfärgade sådana, men jag skulle vilja ha ett blondt flätat hårband :) Hojta till om ni vet vart jag kan finna ett sådant!


Avslutar inlägget med en enligt mig riktigt bra låt (jag är glad att jag aldrig lyssnar på Radio för då hade jag nog varit less på den här låten nu) Det är en väldigt deppig text men den är ju så braa!


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards