Erikas Vardag

Alla inlägg under december 2008

Av Erika - 10 december 2008 19:28

Jag har haft en givande dag på jobbet. Eva som strax går hem på mammaledighet har gått igenom en drös med viktiga saker/arbetsuppgifter som b.la jag måste kunna eftersom det i dagsläget bara är Eva som kan det och hon jobbar ju bara i 1 ½ vecka till. Bitarna föll på plats iaf..det känns inte hopplöst. Vet dock inte hur jag ska klara mig när Eva går hem, jag tar nämligen hjälp av henne ett x antal ggr varje dag..så hur ska det här gå? :P


Efter jobbet vart det gymträning, Biceps+triceps med Sara..jäklar vad roligt det var :)


Snart kommer mitt hjärta..bara 2 dagar kvar. Jag längtar!!


Föresten...ni har väl inte missat att jag pryder omslaget på senaste numret av Vogue??? ;)






Av Erika - 8 december 2008 21:08

En seg och rätt innehållsfattig måndag har det varit. Men efter jobbet vart det dock en fika på stan med Maria och det var supertrevligt såklart :)


En rätt menlös grejj, men Vilken färg på ögat tycker ni att jag har? Jag tycker att jag har en blandning av både blå, grön & grått..men vad tycker ni? :)   


Saknar Chrille oerhört, ska slå en signal till han nu så jag får höra hans ljuva stämma, Älskar dig gogris!


Av Erika - 7 december 2008 19:46

Ibland blir jag riktigt less på mig själv.

Mestadels så går jag runt och deppar över att jag och Chrille ses så sällan. Jag tycker att det är så synd om mig för att just Jag måste stå ut med att ha ett distansförhållande och att just jag kliver in i ensamheten varje dag jag kommer hem. 

 

Istället för att deppa över det ska jag vara otroligt glad över att jag har världens bästa pojkvän som jag ändå får träffa nästan varje helg och som förgyller hela min vardag bara genom att finnas. So what om vi inte ses varje dag, det gör ju stunderna då vi är tillsammans till så mycket mer speciell. 

 

Så nä, nu är det färdigdeppat över det!

Chrille, du är det bästa som finns!!!

 

Av Erika - 7 december 2008 13:14

Vart Aveny igår och fan så kul det var :) Och skötsam som jag är så tog jag det superlugnt med alkoholen så jag mår fint som snus idag :D

Bilder från rockfesten:



Av Erika - 6 december 2008 21:38

Jäklar vad roligt jag hade på vår rockfest igår, det var ett jävla drag :)

Ikväll har vi ätit på 7 kryddor med Stefan & Sofia och Danne & Helena, det var så trevligt så :) Nu är vi hos Jannica och dricker lite rom & cola :) Det var sjuuukt längsen jag körde en 2 dagars ;)


Jag LOVAR att bilder från rockfesten kommer här imorgon :D

  

Av Erika - 5 december 2008 07:44

Weee, idag vankas det julfest. Jag ska strax åka ner på jobbet och möta upp de andra festfixarna, sedan ska vi grejja och fixa iordning hela dan, det är mycket som ska göras!

 

Bilder från festen kommer imorgon!

Hej så länge :) 

Av Erika - 3 december 2008 20:40

Blåste upp till Jannica efter jobbet. Fick middag och efterrätt där, men inte nog med det..jag fick en födelsedagspresent också :)

 En Suuuuuper fin "väggljusstake" ja ni ser ju själv, visst är den fiiin? :) Den ska jag hänga upp i hallen det första jag gör när alla tapeter är på plats(har ju beställt mer men de kommer ju aldrig :()

Tusen tack Jannica för den jättefina presenten :D 


På fredag vankas det julfest med jobbet, temat är ROCK :) Det är jag och några till som anordnar festen så nu är man lite stressad inför alla förberedelser, men det kommer säkert bli lyckat och jätte roligt!!


Ett minus med helgen dock är att jag inte får träffa min Chrille;( Men den som väntar på nåt gott...så jag får glatt vänta tills nästkommande helg innan jag får kramas med han igen *suck*




Av Erika - 2 december 2008 18:29

Jag känner mig totalt ur balans. Är inte riktigt mig själv just nu, det är väl så mycket runt omkring som påverkar. Jag hoppas att det blir bättre snart.


Skönt att det snöar iaf så det blir ljust och fint ute.


Saknar mig Chrille <3 

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards