Erikas Vardag

Alla inlägg under oktober 2008

Av Erika - 7 oktober 2008 20:33

Yoo!!

Har precis kommit hem ifrån en trevlig kväll hemma hos Anneli. Jag käkade middag med henne + barnen och sen lirade vi Guitar Hero, så nu är jag snäppet bättre på det, men inte bra! :P Tack för ikväll Stybbe!


På fredag ska dom ÅTER igen besikta fönstren i min lägenhet, dom gjorde det ju bara för någon vecka sen. Jag blir jävligt less på den där jävla skitbesiktningen, vad är det som måste kollas 3 ggr innan dom kommer fram till om det är okej eller inte??

Det känns allt annat än bra att veta att det möjligtvis kan vara någon som jag inte vill kännas vid längre som springer runt här i Min läga när jag inte är hemma. Tänker inte gå in mer ingående på den biten här dock..


Soffan kallar, hej! 

Av Erika - 7 oktober 2008 06:53

Fy fan vad jobbigt det är att kliva upp på mornarna nu för tiden..jag är jämt så sjukt trött, why? :S

 

Ikväll ska jag på middag hos Styrman(Annelie) och så ska vi lira lite guitar hero, bilder kanske kommer ikväll :)

 

Av Erika - 5 oktober 2008 19:31

Igår kväll var jag och älsklingen på Bio, Patrik 1,5 såg vi. Den var superbra :)


Idag vid 12 tiden åkte vi till Marina och David och hämtade upp lillskrutten Alex. Vi tog med honom på Mcd vilket var uppskattat :)




Sedan var vi på kulturmagasinet så han fick gå Sol, berg & vatten turen..den gick även jag när jag var liten och jag minns att jag tyckte det var jättespännande att kika på alla djuren.  Alex var dock lite skrajj i början, men det gick över rätt fort.




Vi gick till barnavdelningen en stund också och bläddrade lite i barnböcker, spelade spel och ritade lite. Alex och Chrille åkte skepp också :)


Efter att vi släppt av Alex och druckit en kopp kaffe med Marina så drog vi ut på Birsta och handlade lite. Chrille köpte en borrmaskin till mig som jag behöver, han e så snäll :D och jag köpte lite grejer till hallen så jag kan fortsätta med min renovering.


Nu ska vi slappa framför tv:n, see yaa!


Av Erika - 4 oktober 2008 17:32

Weee vad roligt det var på Boda Borg!! jag blev som ett barn på nytt :)Chrille tyckte dock inte det var alltför roande tror jag...iaf inte i början.


Det märks att jag och Kusin Elin har varit där ett x antal ggr innan och både hon och jag är vinnarskallar..så vi skällde rätt friskt på våra karlar när dom gjorde fel så vi fick börja om på noll..haha stackars dom :P


Lite bilder från dagens äventyrande:


Av Erika - 3 oktober 2008 18:56

Ja nu vet jag inte hur jag ska göra med bloggen efter att jag läst kommentarerna jag fått...det tåls att tänka på!


Chrille är här iaf, ÄNTLIGEN! :) Vi har ätit tacos och nu är det dax för godis och film.

Imorgon ska vi till Boda Borg och äventyra :) Kusin Elin och hennes pojkvän ska också med, jag längtar!!

Hej!

Av Erika - 2 oktober 2008 18:14

Funderar starkt på att lägga ner min blogg. Har ingen inspiration any more, vissa som jag ej har kontakt med längre läser den och tolkar saker fel hela tiden och/eller tror att en del inlägg är riktade emot dom fast det inte alls är så och jag är allmänt jävla less bara.

Hej! 

Av Erika - 1 oktober 2008 17:38

Tjooo.

Nu ska jag strax iväg på en "sällskapsspel kväll" hemma hos söta Malin i Matfors. Det är min gamla avdelningsgrupp på Skandia som ska samlas och sällskapsspela lite och jag fick frågan om jag ville vara med. Givetvis vill jag det, så jag får träffa alla mina stjärnor igen.


Ska bara kasta i mig mat sedan åker jag och hämtar upp Styrman...oj oj oj så jag har saknat Styrman, ska bli så kul och se henne igen :)


Återkommer ikväll med lite bilder ifrån Spelkvällen!

Ciao! 


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards