Erikas Vardag

Alla inlägg under juni 2012

Av Erika - 30 juni 2012 10:39

Fotade mina syskonbarn Julia, Elin och Ida igår. Behövde testa olika ljus inomhus och ljusinställningar i kameran, så som ni ser är det olika ljus och personligen tycker jag att ljuset i fotona på Elin vart bäst :)


Julia

     

 


 

Elin

   

 

 

Ida

     





Av Erika - 28 juni 2012 20:46

Idag har min vän Andreas varit ut hit och hjälpt mig att klippa gräset. Chrille är i Norge och arbetar och jag känner verkligen av att det är på sluttampen i graviditeten, min kropp säger ifrån vid minsta lilla ansträngning. Så vid såna här nödsituationer är det tur att man har snälla vänner som ställer upp! :)


Som tack för hjälpen bjöd jag Ante på en god Lax lunch och så fick han färsk Torsk(fiskat i Norge) och sallad ifrån vårt trädgårdsland med sig hem :)

     


Tack så mycket för hjälpen idag min vän och som vanligt är det Alltid lika roligt att umgås med dig! :)


Av Erika - 28 juni 2012 09:07

Har köpt en "När jag var liten" bok till vår bebis, satt hela kvällen igår och fyllde i det jag kan fylla i nu innan bebis har kommit. Ska fylla den med en massa kort också. Ska visa er när jag har kommit lite längre :)


Det är en jättefin bok med massor av roligt att fylla i, det är lite scrapbooking känsla över den då det finns en hel del fina pop-ups, flikar, fickor, små böcker mm i boken. Så ett tips till er föräldrar/blivande föräldrar som inte köpt någon liknande bok att fylla i ännu, köp denna! Den finns på Akademibokhandeln för 189kr.

         

Av Erika - 27 juni 2012 10:39

Ska strax bege mig in till stan och käka lunch med min kära vän och kollega Elin.   


Dagens Erika och kulan(v34 idag)

 

Av Erika - 25 juni 2012 16:56

Midsommarhelgen spenderade jag i Stöde. Sillunch i mammas stuga och grillkväll + övernattning hos familjen Lindholms. Jättemysigt och stillsamt, precis som det ska vara nu när man är på tjocken :)


Midsommardagen innefattade en båttur på Stödesjön med mamma och Kent, kaffe, surr och en massa mys med hundvalpar hos Andreas pappa, träffa fulla och glada människor på Viskansparken (jag stod ut i 30 min, sedan for vi :) )


På söndan när jag kom hem till stan igen var jag helt slut efter allt flängande + för lite sömn så jag spenderade hela dagen i soffan!


Jag knäppte tyvärr otroligt lite bilder, bjuder på de få som vart.


Underbara idyll, mammas stuga.

       


Världens sötaste hundvalpar.

   

Av Erika - 21 juni 2012 17:41

Sista dagen på arbetet var det idag, känns helt overkligt! Mina fina kollegor i min arbetsgrupp överraskade mig med bubbel och en flaska rött. Ska spara dem tills det är dags för mig att smaka alkohol igen, dvs när jag har slutat att amma. Så när jag korkar upp dessa flaskor kommer jag att tänka på mina kollegor :)


 


Jag bjöd på tårta på eftermiddagen som jag hade bakat och sedan var det dags att säga Hej då. Jag klarar inte av avsked, har aldrig gjort så givetvis började jag storgråta. Just därför så hann jag inte säga hej då till alla då jag skyndade mig hemåt eftersom jag inte ville stå och gråta framför hela kontoret. Hahaha att jag ska vara så blödig!


Nu ska jag njuta av semestern i alla fall och förbereda mig mentalt inför det som komma skall.

Kram på er alla!

Av Erika - 20 juni 2012 18:00

En liten tillbakablick i bilder från juni förra året :)


Viskansparken

       


Midsommar

         


Fiske och bad

     


Student och jakt

       



Stadshäng och röda byxor.

    


Härliga tider! :) 




Av Erika - 19 juni 2012 18:37

Idag är det 2 år sedan jag och Chrille förlovade oss och 2 år sedan vi flyttade in i vårt hus.

Vi har kommit långt under dessa 2 år både med huset och med oss! :) Det går inte en dag utan att jag tänker på vad lyckligt lottad jag är som har Chrille, han är det vackraste och bästa jag har  


 


 


Idag är det även endast 2 arbetsdagar kvar för mig innan jag går på semester och sedan föräldraledighet. Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt skönt det känns!

Ni kanske inte tror att ett kontorsarbete skall slita på en gravid kvinna, men det gör de! Jag har inte ens hälften av den energi som jag hade innan jag vart gravid och det sliter på en fysiiskt att bära på en bebis med. Varje dag jag kommer hem ifrån arbetet är jag helt obeskrivligt slut i huvudet och har ont i varje liten del av min kropp, det är många gånger jag har storgrinat när jag har kommit innanför dörren hemma för att jag är så slut.


Som tur är har jag världens bästa sambo som har stöttat, torkat mina tårar, puttat mig framåt och tvingat mig i säng TIDIGT varje kväll så att jag ska få den vila jag behöver.

Så ni kanske kan gissa att jag har nedräkning nu? :)


Avslutar inlägget med mitt nu absoluta favoritklipp. Tänk att göra beställning i driven på det här viset ;)


Kram på er!


Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards