Erikas Vardag

Alla inlägg under april 2010

Av Erika - 11 april 2010 17:07

Har haft en lovely helg, trots att jag saknar mitt hjärta så mycket. Jag har varit uppe med tuppen både lördag och söndag och morgonpromenader har det blivit  i dagarna två :) har umgåtts med familj och vänner, kunde inte bli bättre :)


På lördag eftermiddag kom Ante och Lillemor hit på besök, vart dock kortvarigt då Ante fick ett rejält migränanfall :(

Senare på kvällen åkte jag och hälsade på älskade Evan! Vi tog en prommis i Haga med hennes fina vovvsing Nova och sedan vart det gofika(fruktsallad med vaniljkesella och kaffe) hemma i Eva och Peters läga.

   

Tack Evan för en mysig kväll!


Idag var jag ut på ön en sväng på förmiddan, det var tänkt att jag skulle tvätta bilen hos Ante och Kakan. Men jag orkade inte, istället blev det lunch, fika och lite bus med Kidsen.

  

      

Jag och tjejerna busar :)

    


Sedan plockade jag upp Ante i stan, vi tog med oss en kaffetermos och åkte ner till Hamnen och jäste i solen, gryymt nice!

  

  

  

  

Vi drog hem till Lillemor en sväng efter det och hälsade på, sedan drog vi hem till mig och degade här i soffan alla 3.


Tack nära och kära för en underbar helg!



Av Erika - 10 april 2010 15:50

Det har pågått så länge, dock har det väl sällan läckt ut till allmänheten. Vi har varit lyckligt ovetandes om vad som har hänt, Just därför har vi förr inte lidit  utav det eller känt någon sorg eller smärta. Åtminstone inte jag. Men efter att jag sett den här filmen kände jag en sådan otrolig smärta, det gjorde ont i mitt hjärta samtidigt som jag kände en sådan fruktansvärd vrede och ilska.


Kolla på den här filmen, http://wikileaks.org/ den är 17 minuter lång. Den här filmen har nyligen läckt ut till allmänheten inne från Pentagon. Ni har säkert sett något kort klipp ifrån filmen på nyheterna här i veckan. Amerikanska soldater skjuter ihjäl civila och oskyldiga människor. Det är filmat från soldaternas helikopter och man får höra precis allt som soldaterna säger till varandra och det är inte alltid så smickrande.



Så mycket ondska det finns, tänk om man hade makten att kunna förändra hela världen, jag skulle göra det utan att blinka i så fall.


Av Erika - 8 april 2010 19:12

Andreas och Sofie, minns ni de här gamla reklamfilmerna? Haha fy faaan vilka minnen   



Av Erika - 7 april 2010 18:37

Usch vilken dag det har varit!! Det blir snart en långprommis för mig med bra musik i lurarna så jag får rensa bort den negativa energin som har följt med mig hem.

Hoppas på en ljusare dag i morgon, startar iaf morgondagen med en Hotellfrukost på Knaust tillsammans med min jobbgrupp. Lovely!


2 nya tavlor har inhandlats och de fick göra sig hemmastadda i vardagsrummet.

     


Kram på er!

Av Erika - 6 april 2010 19:04

Tjoohej.

Igår var det fullt hus här hemma hos oss    Mina 2 bröder + familjer samt Mamma och Kent firade Chrilles 28:års dag i efterskott.

  


Jag och Chrille hade hjälpts åt att göra en smarrig Smörgåstårta som vi bjöd våra gäster på.

  


Mysigt att vi alla var samlade(ja pappa saknades förstås, han skulle jobba han stackarn) synd bara att vi har en sån liten lägenhet, det blir så himlans trångt. Här kommer lite mer bilder ifrån gårdagens kalasande:


  

   

      


Även jag fick en liten "present"

  

Fiiina blommor ifrån Ante & Kakan :)


Nu är man gräsänka i 2 lååånga veckor igen. Älskade Chrille har nämligen åkt tillbaks till Norge för att tjäna kosing. Önskar att dessa 2 veckor går fort!!!


Kram på er!

Av Erika - 5 april 2010 11:06

Tjaaa!!

i torsdags åkte vi upp till Övik som sagt och vi kom hem till Sundsvall igår. Vilken grymt härlig helg vi har haft :)

Vi åkte upp till Chrilles föräldrars stuga på torsdan och sov över där tills på fredan. Sen på förmiddagen blåste vi upp till Chrilles Farmor och Farfar mitt ute i urskogen. Vi fikade massor där och fick gomiddag!


På kvällen checkade vi in på First Hotel inne i Övik, svidade om och åkte hem till Camilla för att spendera kvällen med hon och Björn :)  

  

  

Vi satt hemma hos Camilla ett tag och surrade, sedan begav vi oss ner till en pub som heter Public och satt där en stund innan det var dax för hemgång vid halv 12, vi var trötta efter en lång dag med en massa bilåkande.

  

      


På lördagen styrde vi kosan till Mellansel för att hälsa på Chrilles Mormor där vi blev bjuda på lunch och därefter vart det en liten påhälsning hos Chrilles Moster + familj.

Kvällen spenderade vi hos Björn tillsammans med världens bästa Peter och Sandra :) Ååå vad roligt det var att få träffa dem igen! (varning för mig på bilderna nedan, jag räcker fan ut tungan på varenda bild!!)

  

  

                    

Vi härjade på som sjutton på förfesten, lyssnade på gamla Schlagers och hade Allsång, så jäkla gött :)


Olearys vart haket vi for ner till sedan och där träffade jag först på sööta Elin

  

Jäklar vad vi röjde runt på dansgolvet!! :)


och sedan träffade jag fina Camilla och hennes vänner, så jag hängde med dom resten av kvällen medan Chrille sprang runt med sina killkompisar :)

    


Tack allihopa för en riktigt rolig helg!! Snart ses vi igen hoppas jag




Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards