Erikas Vardag

Alla inlägg under februari 2013

Av Erika - 11 februari 2013 11:46

På onsdag eller torsdag åker jag och Ebba hem till mamma i Stöde och stannar där i några dagar. Jag tänkte passa på att hälsa på min mormor och morfar och lite vänner. Det ska bli skönt att komma hem och få lite sällskap när Chrille jobbar. Jag hoppas på bra väder med så jag kan ta några långpromenader.


Ebba och min älskade mamma.

Av Erika - 10 februari 2013 10:05

Sorry, var längesen jag bloggade nu...alldeles för längesen. Helgen har bjudit på tjejmiddag för mig i fredags, återkommer med mobilbilder från kvällen lite senare idag. Och skoteråkning för Chrille. Birsta o Melodifestivalen igår och idag får vi se vad som händer.

Jag har blivit med ny telefon sedan sist och är än så länge nöjd, och Ebba charmar oss som vanligt. ..ja det var väl det för denna gång :)

Av Erika - 4 februari 2013 10:25

Hjärtat igår när hon badade. Är det något som hon älskar så är det att bada, hon är lik sin mamma för jag fullkomligt älskar att bada jag med. Jag längtar till den dag då vi ska göra om i källaren, då kommer vi att göra ett relaxrum med bubbelbadkar och jag gissar på att jag kommer att bo där nere då ;)

 


Det är säkert många som undrar vad hon har för rött märke vid halsen? :) Det är ett form av födelsemärke som kallas smultronmärke. Hon hade det inte när hon föddes utan konstig nog började det dyka fram när hon var ca 6 dagar gammal. Då såg det ut som ett liitet skrubbsår och sedan har det bara blivit större och större. Om det inte växer bort(vilket det ibland kan göra) så kommer hon att få ta bort det när hon blir större eftersom det sitter på ett sånt dumt ställe.

Av Erika - 3 februari 2013 19:34

Pulkaåkning vart det idag i det fina vädret. Ebba-lilltroll ser inte särskild road ut på bilderna, men hon tycker det är superspännande att få åka.

 

       

 

Trevlig söndag önskar jag er.

Av Erika - 2 februari 2013 07:06

Här ligger det, det marinerade köttet som vi och 4st vänner skulle sätta tänderna i ikväll. Men pga. av magsjuka här hemma är nu den efterlängtade middagen med goda vänner inställd ;-(

Jag o Chrille hade sett fram emot denna middag nåt så otroligt mycket, det är så jäkla typiskt ;-( Ebba o jag har än så länge klarat oss iaf och det är nu över för Chrille så idag får han ligga i sängen och vila hela dagen stackarn. Han har sovit i soffan inatt så att inte Ebba skulle vakna när han skulle upp och spy o så vill man gärna vara själv när man har magsjuka, så är jag iaf.

Ja trevlig helg önskar jag er andra <3

Av Erika - 1 februari 2013 19:27

Idag åkte vi upp till Stöde och tog en längre skotertur. Jag och Ebbis åkte i skoterpulkan och hon somnade nästan på en gång, toppen! :-)

Vi stannade till vid Gimsjön och grillade korv och vädret var strålande. Så vi har haft en toppendag, vad har ni gjort? :-)

Presentation


En Sundsvallstjej som bor i villa med min sambo Chrille och vår dotter Ebba som föddes i juli 2012. Följ med mig i min vardag här på bloggen och på instagram: erkis86.

kontakt: erikautterberg@gmail.com

                      

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards